2777
2789
عنوان

ندید بدید بازی😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2110 بازدید | 93 پست
یاسی تو عمل انجام شده قرار گرفتم رفتم بعد نگاه کردم 😕بعدم گریه کردم😂 دفعات بعد حواسمو جمع کردم

من یه روز کامل دستشویی نرفتم

همسرم‌گفت بیا برو میترکی😐😐😐برو با بطری بشور😂😂😂😂

فکر کنم تو دلش گفت خدایا این ندید بدید کی بود من گرفتم😂

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

سال ۸۶بابام برام یه گوشی سامسونگ گرفته بود بلوتوثی بود دیگه مثلا خیلی من شاخ بودم زنگ خور گوشیم اهنگ شبهای برره بود😢😢😢😢😢وقتی میخواستم برم خیابون الارمشو تنظیم میکردم ده دقیقه به ده دقیقه زنگ بخوره😥😥😥😥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سال ۸۶بابام برام یه گوشی سامسونگ گرفته بود بلوتوثی بود دیگه مثلا خیلی من شاخ بودم زنگ خور گوشیم اهنگ ...

منم p990 داشتم آهنگ سلنا گومز گذاشته بودم😂

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
عاخی دلم سوخت😣 اگه زن بودم میگفتم دیوث بوده😆😆 ولی شایدم میخواسته مخ مرده رو برنه😆😆

ن بنده خدا ازاین ساده ها بود مشخص بود من اون موقع نخندیدم گفتم گناه داره بعد برا یکی تعریف کرد خنده م گرفت

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 

من بار اولی که هواپیما سوار شدم فنجون سینی کوچیک کاسه کوچیکشو که برای غذا اورده بودن رو برداشتم هنوزم دارمش بعدا که مامان و بابام فهمیدن انقدر خندیدن کوچیک اینجا هم ۱۳ سالم بود (شیم ان می)

تو دستشویی هواپیما هم دستشویی فرنگیش استیل بود خیلییی تنگ بود فضاش مونده بودم جای درستی نشستم یا نه .. اب نبود شلنگ هم نداشت گریه ام گرفته بوووود اخرش با کلی دستمال حوله ای خودمو خشک کردم 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
😂😂😂😂خوب خودت و که میشوری با شلنگ یه چیز گرد داره اون و فشار میدی تو آب میپاچه بیرون‌میشوره میبر ...

چطوری خودتودرحالت نیم خیزبشوری؟؟؟؟بعداون دکمه تخلیه کجاس؟؟ نپاشه سروصورتمون 😅😅😅

چطوری خودتودرحالت نیم خیزبشوری؟؟؟؟بعداون دکمه تخلیه کجاس؟؟ نپاشه سروصورتمون 😅😅😅

نیم خیز چرا؟؟؟

میشینی دیگه انگاری رو صندلی نشستی😁😁😁کنارشه نه بابا دیگه اونطوری نیست  که بپاشه مثل لباسشویی که یهو آب و پرمیکنه😂😂😂😂

نیم خیز چرا؟؟؟ میشینی دیگه انگاری رو صندلی نشستی😁😁😁کنارشه نه بابا دیگه اونطوری نیست  که بپا ...

خوب ادم که میشینه روش دیگه با...سن مبارک چسبیده به توالت فرنگی بعدچطوری فاصله بگیری باشیلنگ خودتوبشوری اصلاشیلنگش کجاس🙈🙈🙈🙈