hani01 مدیر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 40 عنوان خرید خونه | مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 53 پست سلام شب همگی بخیر بچه ها یه نظر میخواستم ، من میخواستم طلاهام رو بفروشم و با وام و رهن دادن ،یه خونه کوچولو بخریم بنظرتون این کار رو الان انجام بدم؟! بفروشم طلاهام رو خونه بخرم ۶ سال هست مستاجرم 1403/10/22 | 00:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14384 اره حتما درنگ نکنامکان داره خونه بره بالا دآره میره بالااستارتر زده شده ما هم همین چند روز پیش الحمدلله معامله مکردیمتا معامله کردیم شروع شد قیمتا بالارفتندلار و طلا خب بالارفته نوبت ملکه دیگه🙄🙄 ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
poloooooo عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 1989 چه عجیب.....یعنی شوهرت اگر یه مغازه ده میلیاردی هم بخره همینجوری الکی یهو به اسمت میزنه ؟چون دستش بن ... هنینجوری الکی؟ من همسرشم شریک زندگیشم دوست دخترش ک نیستم
vojooood عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 1360 دآره میره بالااستارتر زده شده ما هم همین چند روز پیش الحمدلله معامله مکردیمتا معامله کردیم شروع شد ق ... خدارو شکر که خریدید به دل خوش توش زندگی کنیدقسمت همه بشه انشالله
poloooooo عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 1989 واای اره بخدامثلا ما زمین دوبار خریدیم هر دوبار هم من کلی طلا فروختم و با پولی که بابام بهم قرض داد ... ن فقط من کلا خانوادگی همینجوریم اصلا نداریم همچین چیزی مال من و مال تو
njm69 عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 7864 چه عجیب.....یعنی شوهرت اگر یه مغازه ده میلیاردی هم بخره همینجوری الکی یهو به اسمت میزنه ؟چون دستش بن ... ما همینطوری هستیم من و تو نداریم تو زندگی زندگی مشترکه دیگه ❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14384 خدارو شکر که خریدید به دل خوش توش زندگی کنیدقسمت همه بشه انشالله زنده باشید همچنین خدا این حال خوبو به همه بده آن شاللههمه خونه دار بشن🌱🙏 ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
sssssss2016 عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 392 عزیزم من چن سال قبل تمام طلااام دادم ب شوهرم خونه خریدیمفقط حلقه هامون موندباورت میشه خودش ک جمع و جور کردباز برام طلا خرید النگو سرویس حتی از قبلی ها یهترولی خرید خونه دیگ خیلیییی سخته میشد برامون چون خونه ای ک اللن داریم حدود ۱۲ ملیارد شده
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14384 ن فقط من کلا خانوادگی همینجوریم اصلا نداریم همچین چیزی مال من و مال تو به بههههه سلاااام😍😍چه تصادفی خواهر خوبی ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
poloooooo عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 1989 به بههههه سلاااام😍😍چه تصادفی خواهر خوبی سلاااام عزیزم چطوری.خوبی.دختر کوچولوت چطوره😍🤍
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14384 ما همینطوری هستیم من و تو نداریم تو زندگی زندگی مشترکه دیگه آخه میدونی خدای نکرده اگر مشکلی تو اون رابطه به وجود بیاد متاسفانه بحث مال من مال تو پیش میاد و چون دختر اینجا هیچ چی مکتوب نداره، مالی نداره!بله خب باهم استفاده میکنند و باهم پولش رو دارن پس به نام هردوشون باشه....چه اشکالی دارهچرا هروقت میخواد به نام زن بشه این بحث پیش میاد ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14384 سلاااام عزیزم چطوری.خوبی.دختر کوچولوت چطوره😍🤍 هزار الحمدللهخوبیم خداروشکرنی نی دوم نداری؟؟ ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷
poloooooo عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 1989 هزار الحمدللهخوبیم خداروشکرنی نی دوم نداری؟؟ دخترم دوم بود دیگه😁
مامانی۱۲۳ عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 14384 دخترم دوم بود دیگه😁 آهااا🤦♀️🤦♀️تعطیل شدم منم با مدارسیادم رفته بودخدا حفظشون کنه ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده. 🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷