2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیییچ وقتت درک نکردم این موضوعو ک قسمتیشو بنام خودت بزن. تو زندگی ما چیزی بنان زدن نداریم هر کی دستش بند نبود معامله رو میزنه و به اسمش میشه وگرنه ک جفتمون استفادش میکنیم😁

من هیییچ وقتت درک نکردم این موضوعو ک قسمتیشو بنام خودت بزن. تو زندگی ما چیزی بنان زدن نداریم هر کی د ...

و درک نخواهی کرد

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

چرا شک داری؟

واسه یه مستاجر از خونه مهمتر چیه؟

البته چون طلاهات رو بابت خونه داری میدی حتما دنگ خونه رو به اسمت کن

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

بله صد درصد

بهترین زمان

فقط خیلی سریع اقدام کنید داره ملک میکشه بالا

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

من هیییچ وقتت درک نکردم این موضوعو ک قسمتیشو بنام خودت بزن. تو زندگی ما چیزی بنان زدن نداریم هر کی د ...

چه عجیب.....یعنی شوهرت اگر یه مغازه ده میلیاردی هم بخره همینجوری الکی یهو به اسمت میزنه ؟چون دستش بند بوده نتونسته امضا کنه......دنیا دنیای دو دو تا چهارتاست....

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

واای اره بخدا

مثلا ما زمین دوبار خریدیم هر دوبار هم من کلی طلا فروختم و با پولی که بابام بهم قرض داد وام ۱۰۰تومنی چندسال پیش گرفتیم زمین هر دو بار به اسم شوهرم

حالا پری روز ماشین گرفتیم شوهرم اینجا نبود گفت سند بزن به اسم خودت

هیییچ فرقی هم نداره

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.