2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 53 پست
اره حتما درنگ نکنامکان داره خونه بره بالا

دآره میره بالا

استارتر زده شده ما هم همین چند روز پیش الحمدلله معامله م

کردیم

تا معامله کردیم شروع شد قیمتا بالارفتن

دلار و طلا خب بالارفته نوبت ملکه دیگه🙄🙄

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دآره میره بالااستارتر زده شده ما هم همین چند روز پیش الحمدلله معامله مکردیمتا معامله کردیم شروع شد ق ...

خدارو شکر که خریدید به دل خوش توش زندگی کنید

قسمت همه بشه انشالله

واای اره بخدامثلا ما زمین دوبار خریدیم هر دوبار هم من کلی طلا فروختم و با پولی که بابام بهم قرض داد ...

ن فقط من کلا خانوادگی همینجوریم اصلا نداریم همچین چیزی مال من و مال تو

چه عجیب.....یعنی شوهرت اگر یه مغازه ده میلیاردی هم بخره همینجوری الکی یهو به اسمت میزنه ؟چون دستش بن ...

ما همینطوری هستیم 

من و تو نداریم تو زندگی 

زندگی مشترکه دیگه 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
خدارو شکر که خریدید به دل خوش توش زندگی کنیدقسمت همه بشه انشالله

زنده باشید همچنین خدا این حال خوبو به همه بده آن شالله

همه خونه دار بشن🌱🙏

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

عزیزم من چن سال قبل تمام طلااام دادم ب شوهرم خونه خریدیم

فقط حلقه هامون موند

باورت میشه خودش ک جمع و جور کرد

باز برام طلا خرید النگو سرویس حتی از قبلی ها یهتر

ولی خرید خونه دیگ خیلیییی سخته میشد برامون چون خونه ای ک اللن داریم حدود ۱۲ ملیارد شده

ن فقط من کلا خانوادگی همینجوریم اصلا نداریم همچین چیزی مال من و مال تو

به بههههه سلاااام😍😍

چه تصادفی خواهر خوبی

ما همینطوری هستیم من و تو نداریم تو زندگی زندگی مشترکه دیگه

آخه میدونی خدای نکرده اگر مشکلی تو اون رابطه به وجود بیاد متاسفانه بحث مال من مال تو پیش میاد و چون دختر اینجا هیچ چی مکتوب نداره، مالی نداره!

بله خب باهم استفاده می‌کنند و باهم پولش رو دارن پس به نام هردوشون باشه....چه اشکالی داره

چرا هروقت میخواد به نام زن بشه این بحث پیش میاد

سلاااام عزیزم چطوری.خوبی.دختر کوچولوت چطوره😍🤍

هزار الحمدلله

خوبیم خداروشکر

نی نی دوم نداری؟؟

دخترم دوم بود دیگه😁

آهااا🤦‍♀️🤦‍♀️

تعطیل شدم منم با مدارس

یادم رفته بود

خدا حفظشون کنه