2821
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 116 پست
لباست رنگی رنگیه؟؟ کلا چند تا رنگ مختلف؟احساس میکنم یچی میخوای بفروشی آنلاین شام یا مغازه یا هرچی

پشششمااااممممممم درسته

لباسم مخلوط آبی و قرمز و مشکی وبنفشه

و اینکه هدفمم اینه یه چی بفروشم بابا باریکلا

ازدواجن بگو چن سالگی قربونت

با افتخار تورکم♡

طلسم دارم؟ از سمت کیه؟

نداری یسری چیزا هستش که طلسم نیست انرژی منفی یا همچین چیزی  خودت میدونی کیه فکر میکنم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برا منم بگو لطفا😍

عرغرو هستی 

یک نفرو دوست داری یا داشتی

کمکی مدی 

مهربونی 

احساسی هستی 

بنظرت با کسی وارد رابطه میشم ؟کی؟ کجا آشنامیشم ؟

حالا حالا نه  

یک خاستگار سنیتی میاد برات اگه قبولش کنی آشنا نمیشی اگه قبولش نکنی آشنا میشی 

از طریق آشنایان

میشه منج بگین من امید کی ازدواج میکنیم حس امید چی برای من تلاش میکنه ک باهم ازدواج کنیم

احساس میکنم برا امید یک مشکلی پیش میاد حالا هرچی اگه بتونه حلش کنه سوپرایز میشو خیلی زودتر از توقعت میاد خاستگاریت اگه نتونه حالا حالا گیریت 

فلا که به هیچ دختر دیگه ای جز تو فکر نمیکنه تو سیع کن نگهش داری

پشششمااااممممممم درستهلباسم مخلوط آبی و قرمز و مشکی وبنفشهو اینکه هدفمم اینه یه چی بفروشم بابا باریک ...

خودمم باورم نمیشه درست گفتم 

یسری مورد برات هست تو سن ۱۷ یا ۱۶ ولی حدس میزنم به انتخاب خودت ۲۱ الی ۲۴

احساس میکنم برا امید یک مشکلی پیش میاد حالا هرچی اگه بتونه حلش کنه سوپرایز میشو خیلی زودتر از توقعت ...

۷سال باهیم گلم 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

ممنون عزیزم، ممکنه بگی مهاجرت دارم یا نه و اینکه وضعیت سلامت پدر و مادرم چطوره؟!

مهاجرت داری

پدرت نمیدونم ولی مادرت بهتر میشن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792