narges_yfgg مدیر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7263 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 116 پست من حس ششم قوی ندارم حس ششمم خوب نیست ولی بازی باحاله میخوام حدس بزنم بگید درست گفتم یانه بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 1403/10/21 | 21:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_عدد_خسته عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3424 لباست رنگی رنگیه؟؟ کلا چند تا رنگ مختلف؟احساس میکنم یچی میخوای بفروشی آنلاین شام یا مغازه یا هرچی پشششمااااممممممم درستهلباسم مخلوط آبی و قرمز و مشکی وبنفشهو اینکه هدفمم اینه یه چی بفروشم بابا باریکلاازدواجن بگو چن سالگی قربونت با افتخار تورکم♡
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7263 طلسم دارم؟ از سمت کیه؟ نداری یسری چیزا هستش که طلسم نیست انرژی منفی یا همچین چیزی خودت میدونی کیه فکر میکنم بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7263 برا منم بگو لطفا😍 عرغرو هستی یک نفرو دوست داری یا داشتیکمکی مدی مهربونی احساسی هستی بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
شیمباسکالو عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 5829 نداری یسری چیزا هستش که طلسم نیست انرژی منفی یا همچین چیزی خودت میدونی کیه فکر میکنم ممنون عزیزم، ممکنه بگی مهاجرت دارم یا نه و اینکه وضعیت سلامت پدر و مادرم چطوره؟!
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7263 بنظرت با کسی وارد رابطه میشم ؟کی؟ کجا آشنامیشم ؟ حالا حالا نه یک خاستگار سنیتی میاد برات اگه قبولش کنی آشنا نمیشی اگه قبولش نکنی آشنا میشی از طریق آشنایان بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7263 حس م به من میگی گلمو حس اقای ح هم میگی دوسش داری دوست داره 😁🙂 بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
پروکاریوت عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 13996 عرغرو هستی یک نفرو دوست داری یا داشتیکمکی مدی مهربونی احساسی هستی بلهههه کاملا درسته😍فقط کمکی رو متوجه نشدم😅الان منتظر همون یک نفرم از اون چی حس میکنی؟ بهم پیام میده؟
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7263 میشه منج بگین من امید کی ازدواج میکنیم حس امید چی برای من تلاش میکنه ک باهم ازدواج کنیم احساس میکنم برا امید یک مشکلی پیش میاد حالا هرچی اگه بتونه حلش کنه سوپرایز میشو خیلی زودتر از توقعت میاد خاستگاریت اگه نتونه حالا حالا گیریت فلا که به هیچ دختر دیگه ای جز تو فکر نمیکنه تو سیع کن نگهش داری بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7263 پشششمااااممممممم درستهلباسم مخلوط آبی و قرمز و مشکی وبنفشهو اینکه هدفمم اینه یه چی بفروشم بابا باریک ... خودمم باورم نمیشه درست گفتم یسری مورد برات هست تو سن ۱۷ یا ۱۶ ولی حدس میزنم به انتخاب خودت ۲۱ الی ۲۴ بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
fesgeli_76 عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 7426 احساس میکنم برا امید یک مشکلی پیش میاد حالا هرچی اگه بتونه حلش کنه سوپرایز میشو خیلی زودتر از توقعت ... ۷سال باهیم گلم عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️
یک_عدد_خسته عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3424 خودمم باورم نمیشه درست گفتم یسری مورد برات هست تو سن ۱۷ یا ۱۶ ولی حدس میزنم به انتخاب خودت ۲۱ الی ۲۴ خددیی پشمام خوایییی پشمام با افتخار تورکم♡
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7263 ممنون عزیزم، ممکنه بگی مهاجرت دارم یا نه و اینکه وضعیت سلامت پدر و مادرم چطوره؟! مهاجرت داریپدرت نمیدونم ولی مادرت بهتر میشن بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون