2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 116 پست
قبل دیدار ؟

نمیدونم ولی حس میکنم از طرف تو هستش پس خودت انتخاب میکنی قبل دیدار یا بعد دیدار

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

یه نشونه از کسی که دوستش دارم

بهم فکر میکنه یا هنوز از دستم عصبانیه؟

چالش دو ماه حذف قند مصنوعی، برای کاهش وزن و خوابیدن پف صورت.... وزن اولیه: ۶۰💙 وزن فعلی: ۵۷🩵هدف نهایی ۵۳💜..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلهههه کاملا درسته😍فقط کمکی رو متوجه نشدم😅الان منتظر همون یک نفرم از اون چی حس میکنی؟ بهم پیام مید ...

کمکی برا یزدع همون کمی مدی منطورم بود 

اگه کسی باید پیام بده اول تویی اونم حس میکنم تا تو پیام ندی پیام نمیده

یه نشونه از کسی که دوستش دارمبهم فکر میکنه یا هنوز از دستم عصبانیه؟

بهت فکر میکنه ولی یذره هنوز عصبانیه 

پس بلدی کارتو به زودی زود ازدواج میکنید دیگه

خدا میدونه گلم

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

ینی چی اومده دیشب و خب قبول نکردم تموم شد رف

خب پس دیگه  قراره با ینفر آشنا شی از طرف آشناییانت مثلا دوستات کلا از طرف یک دختر 

بهت فکر میکنه ولی یذره هنوز عصبانیه

خدایا بسه دیگه😂

ببخشید اذیتت میکنم، حس میکنی کی باهمدیگه دیدار داشته باشیم؟ همینطوری یهویی مثلا تو خیابونی جایی

چالش دو ماه حذف قند مصنوعی، برای کاهش وزن و خوابیدن پف صورت.... وزن اولیه: ۶۰💙 وزن فعلی: ۵۷🩵هدف نهایی ۵۳💜..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز