2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 116 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کی ازدواج میکنم با چطور ادمی ؟ کی ازمونا رو قبول میشم کی سرکار میرم؟؟؟؟؟؟؟ کمی خصوصیاتمم بگو

خب حالا حالا قرار نیست ازدواج کنی یکیو پیدا میکنی که بیشتر معیاراتو داره درامدش متوسطه کلا به دلت نشسته طرف 

حدود ۱ هفته بعد اینکه به صورت جدی دنبالش گشتی کار پیدا میشه 

تو سن ۲۱ یا ۲۵ حول هوش اینا 

مهربونی 

میخوای مستقل باشی 

دغدغه فکری زیاد داری

پول برات مهمه 

ینفر هست که روش کراش داری یا کراش میزنی نزدیکه یخورده 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
آها میگم من متوجه نشدم😅💔من قهرممم خب چجوری پیام بدم🤕

انگار حوصله ناز کشیدن نداره 

عشقمم ببخشید خیلی زیاد شدمیگم نفهمیدمح گفتی یا محسشون به من چیه🥺

ح دوستش داری دوست داره 

خدایا بسه دیگه😂ببخشید اذیتت میکنم، حس میکنی کی باهمدیگه دیدار داشته باشیم؟ همینطوری یهویی مثلا تو خ ...

نه فکر نمیکنم الکی باهم دیدار کنید 

یک دنیا ممنون، اگر زمان مهاجرتم رو هم بگید لطف بزرگی کردید

زمان مهاجرتت حس میکنم خودت به تعویق میندازی یکم حدود ۱ سال الی ۴ سال دیگه 

نزدیک سی سالمه قرار مصاحبه کاری برم اون کار برام جور میشه؟

حس میکنم یکار دیگه هست که اگه این جور نشد اون برات جور میشه این کارم ممکنه جور بشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز