_naazgool مدیر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2510 عنوان طلا خریدن | مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 35 پست از اول سال خورد خورد خریدم ۶۰ ملیون شدهحالا بااین ۶۰ تومن هیچکاری نمیشه کردبنظرتون بدم ایفون بخرم؟. 1403/10/21 | 19:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_naazgool مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2510 ایفون دوست دای بخر به نظرم پز الکی است طلا خیلی ب باددادم میترسم ۶ ماه دیگ باز دودستی بزنم توسرمولی دلم میخواد ی کاری بکنم
نبات٢٨ عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 5584 نگهدار بذار پس انداز باشه برا بچه هات یا اگه مجردی کمک خرج ازدواج وتحصیلت بشه زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
fsh_85 عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 3905 طلا خیلی ب باددادم میترسم ۶ ماه دیگ باز دودستی بزنم توسرمولی دلم میخواد ی کاری بکنم به نظرم طلاهاتو جمع کنی میتونی ماشین بخری دو سال دیگه
hamed_00 عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 665 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐ی فکت میگه فقط کسایی که سامسونگ دارن از اپل بدشون میاد اون متن کامل درست میگه😂ولی هر جورم بخای حساب کنی اولین گوشی سامسونگه بعد ایفون تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)
asaljoooonnn عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1609 من روم نمیشه با ۶ تومن برم طلا فروشی 😢🥴ولی واقعا تصمیم دارم خورد خورد پس انداز کنم واااا ۶ تومن خیلی پول زیادیهطلای بی اجرت بخرمن شده با ۸۰۰ تومنم رفتم طلا فروشی🤣 امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
_naazgool مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2510 من روم نمیشه با ۶ تومن برم طلا فروشی 😢🥴ولی واقعا تصمیم دارم خورد خورد پس انداز کنم من هرماه ی گوشواره یا هرچیز یک گرم ۱۰۰ یک گرم ۲۰۰سوای میخریدم مستعملالانم با ۶ تومن مستعمل یک گرم ۱۰۰سوت میدن بهت بروپن هرماه باانقد میرفتمبخر ببین من ۶۰ملیون جمع کردم توام میتونی
asaljoooonnn عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1609 اون متن کامل درست میگه😂ولی هر جورم بخای حساب کنی اولین گوشی سامسونگه بعد ایفون زارتاول سامسونگ بعد ایفون ؟!!!!زااااارررررتایفون همیشه بهترین بودهخودم سامسونگم ولی حاضرم گوشیمو بدم حتی ایفون ۷ بردارم! امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
sefidbarfi10 عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 852 طلای دست دو بخر از جای مطمناگه نتونستی سکه های گرمی بخر
asaljoooonnn عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1609 اسی من جات بودم میخریدمدنیا دو روزهههه امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
کاربرسلم عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 38 من طلایای خودمو رفتم فروختم روش از پول خودم گذاشتم مامانم امشب فهمید داره قیامت به پا میکنه دعا کنید برام:)))))
نبات٢٨ عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 5584 من هرماه ی گوشواره یا هرچیز یک گرم ۱۰۰ یک گرم ۲۰۰سوای میخریدم مستعملالانم با ۶ تومن مستعمل یک گرم ۱۰ ... با۶ تومن برو پارسیان بخر دختر عاقل باش طلا رو نفروش زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
raghsa عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 1741 زارتاول سامسونگ بعد ایفون ؟!!!!زااااارررررتایفون همیشه بهترین بودهخودم سامسونگم ولی حاضرم گوشیمو بدم ... گفت اولین بعد آیفون کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
زن_آقا_مهرداد عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 2661 زارتاول سامسونگ بعد ایفون ؟!!!!زااااارررررتایفون همیشه بهترین بودهخودم سامسونگم ولی حاضرم گوشیمو بدم ... چقد تعصب داری نسبت به آیفون 😐😂خب قبول کن آیفون اینجا کارایی چندانی نداره و درصد خیلی زیادی از کسایی که میخرن واسه کلاسشه آخره صبر سبزه🌱
hamed_00 عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 665 زارتاول سامسونگ بعد ایفون ؟!!!!زااااارررررتایفون همیشه بهترین بودهخودم سامسونگم ولی حاضرم گوشیمو بدم ... شما رو نمیدونم ولی ی جایی خوندم درباره محبوبیت های گوشی ک اول سامسونگه تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)