_naazgool مدیر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2510 عنوان طلا خریدن | مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 35 پست از اول سال خورد خورد خریدم ۶۰ ملیون شدهحالا بااین ۶۰ تومن هیچکاری نمیشه کردبنظرتون بدم ایفون بخرم؟. 1403/10/21 | 19:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asaljoooonnn عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1609 گفت اولین بعد آیفون اهااانوای فک کردم منظورش ی چیز دیگه اس🤣🤣🤣 امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
asaljoooonnn عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1609 شما رو نمیدونم ولی ی جایی خوندم درباره محبوبیت های گوشی ک اول سامسونگه اینو من نمیگم چشم داریم کل دنیا رو داریم میبینیماحتمالن این چیزی ام که میگین درس باشه چون تو چین و ژاپن که جمعیتشون بالاس اکثرا از سامسونگ استفاده میکنناونا تو نظر سنجی تاثیر گذاشتن🤣🤣 امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
hamed_00 عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 665 اینو من نمیگم چشم داریم کل دنیا رو داریم میبینیماحتمالن این چیزی ام که میگین درس باشه چون تو چین و ژ ... پس خودتونم قبول دارید دیگ😁 تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)
asaljoooonnn عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1609 پس خودتونم قبول دارید دیگ😁 خیر کیفیت گوشی ایفون و سامسونگ قابل مقایسه نیس!چین و کره و اینام دارن از تولید.کشورشون صرفا حمایت میکنن!اپل برند جهانیه و همه تاییدش میکننحالا شما تایید. نمیکنین ی بخث جداس امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
hamed_00 عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 665 خیر کیفیت گوشی ایفون و سامسونگ قابل مقایسه نیس!چین و کره و اینام دارن از تولید.کشورشون صرفا حمایت می ... بحث تایید من نیست درضمن گوشی ایفونم نگفتم بده ولی ی لوِل پایین تره از سامسونگ چه سخت افزاری چ نرم افزاریش تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)
asaljoooonnn عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1609 بحث تایید من نیست درضمن گوشی ایفونم نگفتم بده ولی ی لوِل پایین تره از سامسونگ چه سخت افزاری چ نرم ا ... 🤣🤣🤣🤣🤣ی لول پایین تره؟!!!!نرم افزاری؟سخت افزاری؟!!!عجب!!!!!سامسونگ حتی در حدی نیست ک بخواد با ایفون مقایسه شه من دیگه حرفی ندارم=|باشه تو هر موقع خواستی گوشی بخری سامسونگ بخر🤣🤣 امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...