2777
2789
عنوان

نظر بدید

82 بازدید | 12 پست

من امسال تدریس درس هنر دارم و درس تفکر پایه ۸

بهم ایده بدید ،چه کارهای بکنم جذاب باشه و به درد بچه ها بخوره

خودم فعلا نتیجه ای نرسیدم

مثلا برای تفکر تحقیق درباره چی بیارن که مفید باشه و خونده بشه؟

💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷

بنظرم همین که تکالیف یا ایده های سخت و خرج برداری ندی

بهتره

اخه ما سال نهم به معلم فناوری داشتیم

هررردقیقه یه تکلیف و کار هنری و تحقیقی میخواست:/ بیشتر از ریاضی و علوم درگیر اون بودیم

چقدر بدمون میومد ازش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بنظرم همین که تکالیف یا ایده های سخت و خرج برداری ندی بهتره اخه ما سال نهم به معلم فناوری داشتیم هرر ...

چه جالب ،دقیقا بچه ها امرو میگفتن ما هیچ کاری پارسال نکردیم خوب نبود

💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷

فقط لطفا اذیتشون نکن من هنرم ضعیف بود معدل ام 20 میشد هنر بهم داد 19 کار فناوری هم 19 گند زد تو معدل ...

الهی icon

کارای راحت و کم هزینهکاردستی با مواد بازیافتی از این جور چیزا

ایده خوبیه ،ممنون

کار سخت و پر هزینه ام نده ما اون سال ها تازه اوضاع اقتصادی بهتر بود همش دنبال وسیله واسه این دوتا در ...

مثلا برا هنر همش نقاشی کنند خسته نمیشن؟؟

مثلا برا هنر همش نقاشی کنند خسته نمیشن؟؟

بابا باور کن همونم براشون سخته

نه اصلا خسته نمیشن ولی مثلا آشپزی نشونشون بده کیک پختن باور کن اینا رو بیشتر دوس دارن تا نقاشی کشیدن با کلی هزینه من اصلا حتی بلد نبودم ی گل بکشم در به در دنبال بقیه که تکلیف منو برام بکشن😭😂

بابا باور کن همونم براشون سخته نه اصلا خسته نمیشن ولی مثلا آشپزی نشونشون بده کیک پختن باور کن اینا ر ...

icon

آشپزی هم خوبه

امکانات مدرسه کمه ،تو آنلاین شاد بهتره