جنگل_بید_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 607 عنوان نظر بدید 82 بازدید | 12 پست من امسال تدریس درس هنر دارم و درس تفکر پایه ۸بهم ایده بدید ،چه کارهای بکنم جذاب باشه و به درد بچه ها بخوره خودم فعلا نتیجه ای نرسیدم مثلا برای تفکر تحقیق درباره چی بیارن که مفید باشه و خونده بشه؟ 💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷 1405/07/01 | 15:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیانا0 عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1604 بنظرم همین که تکالیف یا ایده های سخت و خرج برداری ندی بهتره اخه ما سال نهم به معلم فناوری داشتیم هررردقیقه یه تکلیف و کار هنری و تحقیقی میخواست:/ بیشتر از ریاضی و علوم درگیر اون بودیم چقدر بدمون میومد ازش
الیانا0 عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1604 برای هنر هم میتونی خوش نویسی کار کنی باهاشون یا مثلا گلدوزی پختن کیک و بافتن لیف و این چیزا
جنگل_بید_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 607 بنظرم همین که تکالیف یا ایده های سخت و خرج برداری ندی بهتره اخه ما سال نهم به معلم فناوری داشتیم هرر ... چه جالب ،دقیقا بچه ها امرو میگفتن ما هیچ کاری پارسال نکردیم خوب نبود 💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷
نیلوفرآبی0 عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2602 کارای راحت و کم هزینهکاردستی با مواد بازیافتی از این جور چیزا کجایی یه شب حس خوشحالی شدم شکل یک حسرت خالی ، ببین زندگیمو...
بادوم_هندی00 عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 761 فقط لطفا اذیتشون نکن من هنرم ضعیف بود معدل ام 20 میشد هنر بهم داد 19 کار فناوری هم 19 گند زد تو معدلم هنوز تو دلم مونده خدا ازشون نگذره
جنگل_بید_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 607 فقط لطفا اذیتشون نکن من هنرم ضعیف بود معدل ام 20 میشد هنر بهم داد 19 کار فناوری هم 19 گند زد تو معدل ... الهی 💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷
جنگل_بید_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 607 کارای راحت و کم هزینهکاردستی با مواد بازیافتی از این جور چیزا ایده خوبیه ،ممنون 💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷
بادوم_هندی00 عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 761 الهی کار سخت و پر هزینه ام نده ما اون سال ها تازه اوضاع اقتصادی بهتر بود همش دنبال وسیله واسه این دوتا درس بودیم
جنگل_بید_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 607 کار سخت و پر هزینه ام نده ما اون سال ها تازه اوضاع اقتصادی بهتر بود همش دنبال وسیله واسه این دوتا در ... مثلا برا هنر همش نقاشی کنند خسته نمیشن؟؟ 💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷
بادوم_هندی00 عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 761 مثلا برا هنر همش نقاشی کنند خسته نمیشن؟؟ بابا باور کن همونم براشون سخته نه اصلا خسته نمیشن ولی مثلا آشپزی نشونشون بده کیک پختن باور کن اینا رو بیشتر دوس دارن تا نقاشی کشیدن با کلی هزینه من اصلا حتی بلد نبودم ی گل بکشم در به در دنبال بقیه که تکلیف منو برام بکشن😭😂
جنگل_بید_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 607 بابا باور کن همونم براشون سخته نه اصلا خسته نمیشن ولی مثلا آشپزی نشونشون بده کیک پختن باور کن اینا ر ... آشپزی هم خوبهامکانات مدرسه کمه ،تو آنلاین شاد بهتره 💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷
بادوم_هندی00 عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 761 آشپزی هم خوبهامکانات مدرسه کمه ،تو آنلاین شاد بهتره مثلا ی دفتر بیار مراحل رو بنویسن نمیخاد اجرا کنن😭😂 تونستی براشون کلیپ بذار