2777
2789
عنوان

کسایی که افسردگی داشتن و درمان کردن

7716 بازدید | 25 پست

با دارو درمان شدید. یا مشاوره من دارم میمیرم اصلا حالم خوب نیست حوصله هیچ کاری رو ندارم سرم همه اش تو گوشیه دلم برا بچم میسوزه😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خوردش احتمالا تلقین دارو دوا کار زیادی نمیکنه اول باید به خودت بقبولونی افسردگی نداری بعد اینقدری با کارایی که دوست داری یا داشتی خودتو سرگرم کن که وقت نکنی به افسردگی فکر کنی بعد چند وقت میبینی خود به خود خوب شدی 

من ...عزیزم اول حتما دکتر برو تا دارو بهت بده یکمی که بهتر شدی و خودت متوجه تغییرات شدی دیگه خودت هم باید حتما به خودت کمک کنی و همش به خودت یاداوری کنی که بچه ات بهت نیاز داره و اتفاقا باید براش وقت بگذاری ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
بد. زیاد. آوردم تو زندگیم بچم یکسال و. نیمه اس

عزیزم میدونم چی میگی خیلی سخته ..ولی حتما برو دکتر ودارو مصرف کن سعی کن یه لیست از هرچی که خوشحالت میکرد حتی کوچیک بنویسی  و نگاشون کنی بعضیاش رو تکرار کنی مثلا اب دادن به گلدون گوش دادن به یه اهنگ که خاطره خوب داری ..عکسایی که شاد بودی توشون رو تو اتاقت بزار و نگاشون کن بزار اون حسها کم کم بیدارشن ..فیلمای شاد و خنده دار ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴