2777
2789
عنوان

کسایی که افسردگی داشتن و درمان کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 7716 بازدید | 25 پست

دختر عمم دوقلو داشت ولی به دنیا نیومدن افسردگی گرفت چند وقت اینطوری بود

خیلی دکتر هم رفت خوب نشد ولی یه دکتر خب پیدا کرد رفت الان خیلی بهتر و تصمیم داره باردار بشه 

دکتر ذاکری بود اسم دکترش خیلی ماهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان افسردگی  ودر کنارش فکرهای مزاحم و ناامیدی از داروهای متعدد خسته ام کرده و خانوادگی درگیر افسردگی  و وسواسی  الان با کمک درمانگرم شروع به کار کردم وبدبینی به زندگی و مردم کم شده مشاوره فائزه دینی ای تلفنش ۲۶۷۶۰۴۵۱ هرچند که تلاشم برای درمان دو چندان شده

بعضی وقتا درمان افسردگی بادی دارویی باشه و تحت درمان روانپزشک باشه. اما شاید درمان افسردگی به پذیرش اون بستگی داشته باشه. اغلب توی میانسالی ما احتیاج داریم که یک بازنگری در زندگیمون داشته باشیم. افسردگی در سنین بالاتر عمیقتر و جدی تر از دوران جوانی هست.

یک روش خودشناسی می گه در پس همه این بیماری ها یک پیام ناخودآگاه نهفته هست که باید اونو درک کنیم. من ار روش nlp برای یافتن پیام های بدن استفاده کردم. دوره استاد سجاد زمانی بود. یاد گرفتم نباید از رنج و بیماری فرار کنی بلکه در آغوش بکشی تا ببینی سیستم هوشمند بدن چرا اینو بوجود آورده؟

من واقعا حال خرابی داشتم و از مشاورهام نتیجه گرفتم همه جا هم تبلیغ کار تخصصیشون رو میکنم حتما جدی پیگیری کنید دکتر زهرا رضایی کلنیک آرامش روان تو صادقیه اس ۴۴۲۴۴۹۱۶ تلفنشه👌👌👌

من افسردگی گرفتم ولی دوست نداشتم دارو بخورم پیش روانشناس رفتم تا بتونم درمان بشم و خیلی اذیت می شدم ولی الان بهتر شدم زیر نظر دکتر سارا آزادم 

و خیلی خوبه وقت میزاره و حرفاتو گوش میده http://drsaraazad.com/درمان-افسردگی/

اه تو روحتون که درباره هرچی سرچ کنیم آخرش تبلیغه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره