k_kosar مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 3517 عنوان کیا انتخاب رشته کردن بلدن بیایید 76 بازدید | 3 پست من میخام آزاد و پیام نوز انتخاب رشته کنمبر اساس رشته میخوام حتما روانشناسی قبول بشمشهر خودم رو اولویت اول بزارم؟؟؟یا اولویت های دوم سوم بزارم..چون معمولا اولویت اول رو قبول نمی کنن مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺 1403/10/21 | 12:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
panizom عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2246 کی همچین حرفی زده؟!من پیام نورم موقع انتخاب رشته اولویتم همون شهر خودم بود که قبول شدمولی اگه رتبت یا معدلت به اون دانشگاه نرسه اولویت دوم و بررسی میکنن
k_kosar مدیر استارتر عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 3517 کی همچین حرفی زده؟!من پیام نورم موقع انتخاب رشته اولویتم همون شهر خودم بود که قبول شدمولی اگه رتبت ی ... اهان پس اونجوری نیسن.. ببین من میتونن اولویت اولم رو پیام نور بزنم بعد اولویت دومم رو غیرانتفاعی بنویسم مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺
panizom عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2246 اهان پس اونجوری نیسن.. ببین من میتونن اولویت اولم رو پیام نور بزنم بعد اولویت دومم رو غیرانتفاعی بنو ... آره هر کدوم و که قصدت جدیه و میخوای در بیای اول بزن بعد به ترتیب انتخابای بعدیت مثلا من اول رشته حقوق شهر خودمون رو زدم بعد به ترتیب واسه شهر های دیگه همون اولی در اومدمالبته من غیرانتفاعی و اینا نزدم فقط پیام نور چند تا شهر رو زدم