2777
2789
عنوان

تجربه هاتون از خرید جهیزیه

67 بازدید | 8 پست

بچه ها توی خرید وسایل برقی از کدوم برند راضی هستین و از کدوم برندها راضی نبودین 

اگر تجربه هایی هم دارین که فکر می‌کنید به کار میاد رو بگین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شلوغ نکن. هرچی لازم داری بردار..

مثلا برا من چرخ گوشت کاربردی بود. پاناسونیک گرفتم عالیهههه

یا ساندویچ ساز استفاده نمیکردم و نگرفتم

هواپز خیلی خوبه. من نینجا گرفتم

پلوپز پارس خزر اگه اهل ته دیگی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نه منم منظورم مثلا برندهای خاصی نبود سوالم این بود مثلا چی بخریم بهتره بیشتر دنبال تجربه های بقیه هس ...

انشالاه خوشبخت بشی .

یهو فک کردم منظورت مارک های گرون و اینا مثل بوش و اینا 

اسی فر خیلی لازمه 

غذاساز خیلی لازمه 

جارو رباطی در کنار معمولی خیلی خوبه 

من برند broun  عااااالیع. الان نمی دونم تو ایران هست یا نه 

بعد اون فلر.  داشتن راضی بودم وسیله برقی 

یخچال و لباس شویی و ظرفشویی   بین سامسونگ تا ال جی. ال جی بهتره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

یخچال ساید الجی بود راضیم جا داره

ماشین لباسشویی پاکشوما ک باز راضیم خوب میشوره

ماشین ظرفشویی داتیس ک برمیگشتم عقب ی مقدار دیگه هزینه میکردم الجی برمیداشتم البته اینم خوبه

فر تو کار درسا

همزن مخلوط کن فلر

چایی ساز مایر

خورد کن مایر

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس