2777
2789
عنوان

شوهرم میگ چرا داییت باهاتون صمیمیه

1086 بازدید | 89 پست

من ی دایی دارم کلن خونگرمه بعد تو جمعای خونه مادربزرگم بیشتر میاد سمت خواهراش میشینه خب منم پیششونم دیگ قانونا

بعد ما چندوقت پیش برای یه مراسمی یه عکس دست جمعی انداختیم بعد داییم دستشو انداخته گردن زنش منم کنار زنش وایسادم بعد دستش رو گردن منم اومده بعد شوهرم این عکسو تو گوشیم دیده میگ چرا داییت دستشو انداخته دور گردن تو😐

گفتم خب عکسه دیگ مگه چکار کرده نامحرمم ک نیس داییمه ها بعد میگ من عاخه دیدم این داییت همیشه پیش زناست بجای اینکه بیاد پیش مردا همش پیش زناست .بهش میگم خب خواهراشن مگ کین زنا بیشتر وقتا بخاطر بچها میاد یا آجیاش صداش میزنن. عاخه این داییم کلن شوخ طبعه بیشتر خاله هام میگن بیاد پیشمون 

بعد میگ یبار تنها فرستادمت رفتی مهمونی حالا رفتی پیش داییت عکس انداختی دستشم انداخته گردنت .میگم خجالت بکش از حرفی ک داری میزنی بدون چ ضری میزنی من جا دخترشم تو چی تو فکر مریضته بعد میگ من نمیگم داییت میخاد کاری کنه من میگم وقتی تو ازدواج کردی باید یخورده خودشون بدونن سنگین رفتار کنن گفتم دیگ یه عکس انداختن سبک رفتار کردنه؟بعد میگ ازین ب بعد داییت اومد پیش زنا تو باید بری ازونجا گفتم باشه حتمن قرار نیس من دیگ داییم میاد پیشمون پاشم برم تو مریضی باید بری دکتر آخرم قهر کردیم

الانم گرفته کپیده منم حرصیییی دلم میخاد بزنم تو سرش بیدار شه 

متنفرم از وقتایی ک مریض گونه فکر میکنه 

من بدبختم بدبخت ک تو خانواده ای ب دنیا اومدم ک وقتی شوهر من ببینه بابام فکرش مریضه و مامانمو اذیت میکنه اینم پررو میشه اینجوری رفتار کنه 

الان خیلی حرصم گرفته ازینکه گرفته خابیده چیکار کنمممم

میتونی بالشت بذاری رو سرش فشار بدی🤗

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت مریضه 

وگرنه دایی محرمه 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بگو داییم میاد پیش زنا تو که تو مردایی چرا حواست همش اینوره؟

بگو سنگین رفتار کردن درسته ولی نه دایی ادم که میشناسمش

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یکی هم از طرف من بزن تو سرش😡😡

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

عزیزم شوهرت واقعا چرت و پرت گفته اولا دایی محرمه دوما واقعا چ اشکالی دست انداختن؟ من همیشه وقتی دایی هام ی جا نشسته باشن میرم میشینم تو بغلشون قشنگ در این حد صمیمی هستیم

شوهرت تو موارد دیگ‌بهم بد دله؟

ولی خب تو زیاد مقاومت نکن چون بدتر میشه اگ‌گفت پیش داییت اینا نشین بگو باشه ولی کار خودتو بکن ارزش نداره تو زندگیت تشنج ایجاد کنی

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

چقد رفت رو مخم اه چه حسود و بدبین

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه