بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همین الان الپرازولام خوردم که اروم شممطمعنم امشب یه محرک باعث شد مثلا قلیون که نمیتونم ترکش کنم� ...
منم شدید معتاد قلیون بودم ولی بعد هر بار حمله بهم دست میداد انقد شدت حمله هام بالا بود ک اونم قطع کردم عملا از هرچیزی ک باعث تنش میشه برام و اضطراب ب وجود میاره دوری میکنم انقد ک از اون حال فراریم
نفس عمیق کشیدن و تمرکز روی نفس خوبه،آب یخ زدن به دستا و مچ دست و صورت پشت گوشا خوبه.جدیدا دیدم تو اینستا ۱دکتری میگفت کسایی که حملات پانیک دارن آب نبات ترش بخورن خیلی سریع جواب میده،البته مورد آخرو چون خودم خداروشکر مدتهاست دچارش نشدم،امحان نکردم دیگه
حواسمو پرت میکردمدعا میخوندم،نفس عمیق میکشیدم،ب چیزایی ک دوست داشتم فکر میکردم،میرفتم تو محیط باز ،م ...
چقدر خوبه که میتونی خودتو کنترل کنی من حتی نمیتونم در اون لحظه دهنمو باز کنکور صحبت کنم احساس میکنم دور از جون همه شما دارم جون میدمو نفس آخر انقدر تو حمله های شدید بدنمو گردنمو چنگ میزدم که ردش میموند