2777
2789
اره همچنانم دارم میخورم🥲درکنارش تراپی میرم،از نوروفیدبکم استفاده میکنم

اوایل احساس منگی شدید داشتم حس میکردم اطرافم واقعی نیست هرچی اضطرابم کمتر شد اون حالتمم بهتر شد 

من به تراپی علاقه ندارم همش ول میکنم🥲چی میخوری؟من ونلافاکسین و نصف اسنترا میخورم

برای منم تراپی سخته ولی جون گفتن باعث میشه روند درمان زودتر بگذره حاضرم همه کاری بکنم 

منم اسنترا و الپرازولام میخورم

تپش قلبمم خیلی بالا باشه پروپرانول

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم تراپی سخته ولی جون گفتن باعث میشه روند درمان زودتر بگذره حاضرم همه کاری بکنم منم اسنترا و ا ...

منم همین الان الپرازولام خوردم که اروم شم

مطمعنم امشب یه محرک باعث شد مثلا قلیون که نمیتونم ترکش کنم🤦🏻‍♀️

منم همین الان الپرازولام خوردم که اروم شممطمعنم امشب یه محرک باعث شد مثلا قلیون که نمیتونم ترکش کنم� ...

منم شدید معتاد قلیون بودم ولی بعد هر بار حمله بهم دست میداد انقد شدت حمله هام بالا بود ک اونم قطع کردم عملا از هرچیزی ک باعث تنش میشه برام و اضطراب ب وجود میاره دوری میکنم انقد ک از اون حال فراریم

منم شدید معتاد قلیون بودم ولی بعد هر بار حمله بهم دست میداد انقد شدت حمله هام بالا بود ک اونم قطع کر ...

منم اوایل خیلی رعایت کردم بعدش که کلا اضطرابم از بین رفت باز کرمم گرفت😂باید کلا بزاریم کنار فک کنم🥲

چرا تو این سن باید درگیر این چیزا بشیم اخه من نمیدونم😐

زندگیه دیگ بستگی ب گذشتمونم داره من خودم گذشته پر تنشی داشتم کل استرسم از بچگی نشات میگیره

نفس عمیق کشیدن و تمرکز روی نفس خوبه،آب یخ زدن به دستا و مچ دست و صورت پشت گوشا خوبه.جدیدا دیدم تو اینستا ۱دکتری میگفت کسایی که حملات پانیک دارن آب نبات ترش بخورن خیلی سریع جواب میده،البته مورد آخرو چون خودم خداروشکر مدتهاست دچارش نشدم،امحان نکردم دیگه

زندگیه دیگ بستگی ب گذشتمونم داره من خودم گذشته پر تنشی داشتم کل استرسم از بچگی نشات میگیره

من قهوه میخوردم کافئین بالاااا قلیون ام میکشیدم تنش ام تو نامزدی زیاد داشتم 

همش دست به دست هم داد اون حالتی شدم🫠خیلی بده واقعا درکت میکنم 

نفس عمیق کشیدن و تمرکز روی نفس خوبه،آب یخ زدن به دستا و مچ دست و صورت پشت گوشا خوبه.جدیدا دیدم تو ای ...

منم حمله ندارم خواهر امشب بعد ۷ماه حس کردم میخواد بیاد سراغم🤦🏻‍♀️

حواسمو پرت میکردمدعا میخوندم،نفس عمیق میکشیدم،ب چیزایی ک دوست داشتم فکر میکردم،میرفتم تو محیط باز ،م ...

چقدر خوبه که میتونی خودتو کنترل کنی من حتی نمیتونم در اون لحظه دهنمو باز کنکور صحبت کنم احساس میکنم دور از جون همه شما دارم جون میدمو نفس آخر انقدر تو حمله های شدید بدنمو گردنمو چنگ میزدم که ردش میموند

چقدر خوبه که میتونی خودتو کنترل کنی من حتی نمیتونم در اون لحظه دهنمو باز کنکور صحبت کنم احساس میکنم ...

بدن با بدن فرق میکنه برای بعضیا علائم جسمی بیشتره تا روحی

مثلا من از درون متلاشی میشدم قشنگ موقع حمله حس ترس عجیب غریبی وجودمو میگرفت بعد تپش قلب و یخ شدن دستام حاضر بودم اون لحظه بمیرم قشنگ