2777
2789
خیلی خوبه دارو صبر داشته باش دکتر من گف نوروفیدبک و اینارو ول کن فقط تلقین تلقین تلقیندارویی که میخو ...

خب پس خداروشکر همین ک میبینم شما جواب گرفتی خودش انگیزس

امیدوارم هیچوقت دیگ درگیرش نشی و هرچی بلا و مرضه ازت دور باشه خوشگلم♥️

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

اره این اوایل خیلی سخت میگذره کاش حای دارو درمانی روش دیگ ایم بود ولی خب متاسفانه نیست🥲

دکتر من انقد عادی برخورد میکنه بعضی وقتا که باهاش حرف میزنم باورم میشه واقعا هیچیم نیست 

همیشه میگه مثل ادم عادی زندگی کن سعی کن تو جمع باشی مسافرت زیاد بری فیلمای کمدی ببین میگه تو هیچیت‌ نیست اینو بدون همش بخاطر افکارته این حالتا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر من انقد عادی برخورد میکنه بعضی وقتا که باهاش حرف میزنم باورم میشه واقعا هیچیم نیست همیشه میگه م ...

واقعا ام همینه همش نشات گرفته از افکاره 

ما باید افکارمونو پاکسازی کنیم

خب پس خداروشکر همین ک میبینم شما جواب گرفتی خودش انگیزسامیدوارم هیچوقت دیگ درگیرش نشی و هرچی بلا و م ...

اره قشنگم توام خوب میشی من حالم خیلی بد بود ولی الان دارم زندگی میکنم❤️‍🩹🫠به این فکر کن خدا داره ترو امتحان میکنه و از این مرحله که عبور کنی هرچیزی ترو از پا درنمیاره چون یه غول و‌از پا دراوردی

اره قشنگم توام خوب میشی من حالم خیلی بد بود ولی الان دارم زندگی میکنم❤️‍🩹🫠به این فکر کن خدا داره ت ...

🥹🥹♥️قربونت برم ایشالله