2777
2789
من قهوه میخوردم کافئین بالاااا قلیون ام میکشیدم تنش ام تو نامزدی زیاد داشتم همش دست به دست هم داد او ...

🥲🥲🥲امیدوارم زودتر جفتمون درمان شیم

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

منم حمله ندارم خواهر امشب بعد ۷ماه حس کردم میخواد بیاد سراغم🤦🏻‍♀️

سعی کن بهش فکر نکنی دیگه

من جوری بودم چندسال پیش،که هرشب موقع خواب پنیک میشدم

ولی الان چندساله که تموم شده و فقط مواقع شوک شدن میاد

مثلا هفته پیش شوک بدی شدم،فقط چند دقیقه اولش شروع شدو حواسمو پرت کردمو تموم شد

خیلی مهمه که از ناخودآگاهمون دورش کنیم و تنها راهش فکر نکردن و پروبال ندادن بهشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲🥲🥲امیدوارم زودتر جفتمون درمان شیم

تازه شروع کردی داروهاتو؟من دوماه طول کشید فقط به دارو عادت کنم دقیقا از فردای عروسیم شروع شد تقریبا بهترین روزای زندگیم بود:)

ولی همیشه میگم شاید خدا داشته منو امتحان میکرده💔

بدن با بدن فرق میکنه برای بعضیا علائم جسمی بیشتره تا روحیمثلا من از درون متلاشی میشدم قشنگ موقع حمله ...

دقیقا 

برای من کاملا جسمیه و بخاطر همین موضوع تو آخرین نوار مغزم دیده شده ۱۰ درصد مایع داخل مغزم کم شده 

چهار ساله با دیازپام زندگی میکنم🥺🥺 ولی خب تا آرامبخشمو میخورم آروم میشم درجا

سعی کن بهش فکر نکنی دیگهمن جوری بودم چندسال پیش،که هرشب موقع خواب پنیک میشدمولی الان چندساله که تموم ...

دقیقا نباید بهش فکر کنیم😍👌🏻مرسی قشنگم باید قوی باشم

چقدر خوبه که میتونی خودتو کنترل کنی من حتی نمیتونم در اون لحظه دهنمو باز کنکور صحبت کنم احساس میکنم ...

منم چندبار اول اینجوری بودم حتی یبار کل بدنم خشک شد و نمیتونستم حرف بزنم و ب حدی ترسیده بودم ک حتی راهم نمیتونستم برم عملا قفل کرده بودم ک بردنم بیمارستان برام دیازپام زدن 

ولی بعدش فهمیدم همش دست خودمه اگ همون موقع حمله ب ترسم غلبه کنم و ب خودم بگم فقط ی حملس چیزی نیست و با خودم حرفای تاکیدی مثبت بزنم میتونم کنترل کنم و مطمعنم بقیه هم میتونن 

چون من خودم کسیم ک ب شدت از این مسئله فراری بودم و میترسیدم 

اما دیدم میشه فقط باید یکم رو خودت تسلط پیدا کنی

تازه شروع کردی داروهاتو؟من دوماه طول کشید فقط به دارو عادت کنم دقیقا از فردای عروسیم شروع شد تقریبا ...

اره من تازه شرو کردم یکم حالت سرگیحه و منگی شدید دارم 

عزیزم الهی قشنگ درکت میکنم منم تو اوج امتحانا همش درگیر بودم 

امیدوارم از الان ب بعد بهترینا برات رقم بخوره

دقیقا برای من کاملا جسمیه و بخاطر همین موضوع تو آخرین نوار مغزم دیده شده ۱۰ درصد مایع داخل مغزم کم ش ...

الان یجورایی همه درگیر شدن اینو بدون تنها نیستی و خیلیا دچارش شدن❤️‍🩹منم واس اروم شدنم الپرازولام میخورم 

خداروشکر باز هستن این داروها…

الان یجورایی همه درگیر شدن اینو بدون تنها نیستی و خیلیا دچارش شدن❤️‍🩹منم واس اروم شدنم الپرازولام م ...

دقیقا ، سخت تر از این درد پانیک ، درد و تمسخر بعضیا به این مسئله هست که فکر میکنن اینا همش الکیه🥲

اره من تازه شرو کردم یکم حالت سرگیحه و منگی شدید دارم عزیزم الهی قشنگ درکت میکنم منم تو اوج امتحانا ...

عادت میکنی کم کم بهتر میشی برای من دیگه۷ماه گذشته خداروشکر عبور کردم ازش ولی ی وقتایی بازم اون ترسه سراغم میاد مثل امشب که سعی میکنم مقاومت کنم 

منم بعد خوردن دارو‌دیگه حمله نداشتم کلا فقط منگی و بی قراری داشتم که بخاطر داروعه طول میکشه عادت کنی 

عادت میکنی کم کم بهتر میشی برای من دیگه۷ماه گذشته خداروشکر عبور کردم ازش ولی ی وقتایی بازم اون ترسه ...

اره این اوایل خیلی سخت میگذره کاش حای دارو درمانی روش دیگ ایم بود ولی خب متاسفانه نیست🥲

دقیقا ، سخت تر از این درد پانیک ، درد و تمسخر بعضیا به این مسئله هست که فکر میکنن اینا همش الکیه🥲

الکی بودنش جدا فکر میکنن مشکل روانی داریم که ارامبخش میخوریم😂بخدا اروم تر از من وجود نداره ولی پانیک دارم و دارو مصرف میکنم ولی یکی تا میفهمه هزارجور برچسب میچسبونه روم

اره این اوایل خیلی سخت میگذره کاش حای دارو درمانی روش دیگ ایم بود ولی خب متاسفانه نیست🥲

خیلی خوبه دارو صبر داشته باش دکتر من گف نوروفیدبک و اینارو ول کن فقط تلقین تلقین تلقین

دارویی که میخوری کنارش تلقین کن که خوب شدی نصف راه و خودت باید بری 

من انقد گریه میکردم میگفتم نمیخوام اینطوری باشم مخصوصا حالت منگی خیلی اذیتم میکرد الان دکترم دوز دارومو اورد پایین اسنترامو نصف کرد 

مخصوصا الپرازولام خیلی اروم میکنه ولی موقتیه اسنترا ریشه ای حل میکنه