2777
2789

من یه کتاب باید تحویل میدادم به کتابخونه بعد از دیروز به عارفه رفیقم گفتم باهام بیا بریم تحویلش بدیم بعدشم یکم چرخ بزنیم

من تو گروه دانشگاه به اون یکی رفیقام گفتم ک منو عارفه فردا میخایم بریم فلان جا تو هم بیا گف نه نمیتونم ..

بعد امروز بعد از دانشگاه برداشتیم رفتیم با مترو یه جا پیدا شدیم همونجا هم دو تا از پسرامون پیاده شدن دیگ باهم حرف زدیم گفتیم ک اره میخایم بریم فلان جا و یه خیابون باهم رفتیم بعد من گفتم میخام برم کتابخونه جدا شدیم

منو یکی از پسرا به اسم باهم چت میکنیم دوستانه. بعد من گفتم دلم نمیخاد بقیه بچه های کلاس بفهمن اونم اوکی داد

اقا برداشت پیام داد ک چرا باما نیومدین اخه این چه کاری بود منم گفتم خب ما فلان جاییم بیاین ولی عارفه نفهمه من گفتم بزار فک کنه اتفاقیه بعد گف ک امیر)رفیق علی ک باهاش چت میکنم( پیامو رو گوشیم دید فهمید باهم چت میکنیم و منم خدایی اتیش گرفتم چون قرار نبود کسی بفهمه 

بعد ک اومدن پیشمون یهو عارفه گف عههههه شماااا چطورین یهو امیر عنتر برگشت گف من بهشون گفتم بیاین اقا عترفه اگه بهش میومد گریه میکرد قشنگ بغضش گرف

منم به علی پریدم ک چرا برا امیر گفتی ب امیر هم پریدم ک چرا ایقد فضولی اخه

رفیق خودمم ایقد ناراحت بود ک تو مسیر بازگشت اصن باهام حرف نزد و یهو یه پسره بهش پروند اینم برگشت هزارتا چیز بهش گف اصن یه وضعی از ظهری نمیدونم از کی ناراحت باشم برا کی شرمنده باشم و اینکه تکلیف این رابطه تازه شکل گرفته چی میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقصیر هر دوتونتو که پنهان کردی و اون که سر چنین چیزی قهره

والا حق داشت من پنهون کاری کردم 

الان نمیدونم چیکا کنم امیرو ک پریدم بهش اصن با چشای درشت شده نگام میکرد فق 

علی رو نمیدونم بلاک کنم یا ن اخه بدقولی کرد برا رفیقش گف

یجوری گفتی بیاین بخدا هنگ کردم خوندم

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
والا حق داشت من پنهون کاری کردم الان نمیدونم چیکا کنم امیرو ک پریدم بهش اصن با چشای درشت شده نگام می ...

نمیدونستی اون به دوستش همه حرفاتون میگه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

والا حق داشت من پنهون کاری کردم الان نمیدونم چیکا کنم امیرو ک پریدم بهش اصن با چشای درشت شده نگام می ...

بلاکش نکن باهات قطع ارتباط کن فقط در حد سلام علیک بمونه

به نظرم عاقبت هم نداره این روابط حتی دوستانش 

تا کِی؟

بنظرم عارفه اصلا رفیقت نیست  بیشتر همکلاسیته اگه رفیقت بود چیزی پنهان نمی‌کردی 

بعدشم ک میگی امیر از تو گوشی علی دیده دیگه خودش ک نگفته پس مقصر نیست

الان خودت باید دل همه رو بدست بیاری

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

🤣🤣🤣کاش نمیگفتم بیشتر محو خاکخونین تا مشکلم

بیخیال بمون بابا حالا اگه میخوای رفیقت ناراحت نشه ی معذرت خواهی بکن بقیشونو ول کن

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨