2789

به اونجا نمیتونم اعتماد کنم الان کا خونه داییم هستم میخوام بهش بگم ببر مشاور باید یکم حالم خوب بشه چون به خودشون هم میگم ولی قبول نمیکنن ببرن پرورشگاه بعدش بله مادرم به شدت و خودم هم هر بار وقتی تو خونه صدای آیفون میشندیم از ترس و استرس دستام بی حس و حرکت میشد نمیخوام برگردم وقتی پدرمو میبینم حالم بد میشه هر بلایی سر مادرم میاره و همه فامیل دایی و .‌ ‌. . میدونن مادرم میگه نمیخوام داداش ۸ سالت دست پدرت بمونه و اگه مرد بالا سرمون نباشه نمیشه و گرسنه میمونیم و .... در حالی که قبلا میگفت به خاطر تو طلاق نمیگیرم و من پرسیدم اگه طلاق بگیره داداشمو میدن همش بهونست دقیقا شب تولدم کم مونده بود بابام من و مامانمو به کشت بده هموز جای بعضی زخما رو بدنم مونده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الانم قراره ۲۵ همین ماه بیاد منو ببره نمیخوام برم خیلی میترسم نمیدونم چی کار کنم داییم میگه اگه پدرت اجازه میداد برات خونه مستقل میگرفتیم ولی نمیشه چون سنت کمه دختری باید بری پیش پدرت و ... ولی اون پدری که میوه کثیف و خراب رو به زور با انگشتاش با حرف مردم وارد حلقم میکنه فردا نمیتونه با خرف مردم مواد رو بزور و کتک به خوردم بده