2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا روز زایمانم تهوع داشتم وهیچی برام اثر نداشت فقط هر روز دمیترون میخوردم که یکم بهتر بشم

من تو زایشگاه هم بالا اوردم  

تهو واقعا خر بود

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من تا روز زایمانم تهوع داشتم وهیچی برام اثر نداشت فقط هر روز دمیترون میخوردم که یکم بهتر بشم

من همش ب خودم دلداری میدم ک تموم میشه ولی تموم شدنی نیس

لطفا لایکم نفرمائید، سپاس🙏🌸
وای نگو 

ان‌شالله ماله شما زود تموم بشه

من دیگه خیلی خراب بودم تو هفته شما

امپول دیمیترون و امپول ب۶ میزدم بازم چندین بار بالا میاوردم

اگه نمیزدم بلااستثنا همه چی برمیگشت

بازم با این وضعم تا هفته ۲۰ رسیدم ۴ کیلو کم کرده بودم

دیگه بعدش کمتر شد و روزی یه بار بالا میاوردم فقط

شما که الان به حد من نیستی، بعدش هی کمتر میشه

خیالت راحت

بعدش دل ادم برا همون سختی ها هم تنگ میشه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

قرص جدیدی اومده به اسم پرگ ایز 

امتحان کن.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
ان‌شالله ماله شما زود تموم بشه من دیگه خیلی خراب بودم تو هفته شما امپول دیمیترون و امپول ب۶ میز ...

منم مثل شمابودم بدون این امپولا زنده نبودم.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...