2777
2789
عنوان

مهم .تل گرام.مهم

200 بازدید | 23 پست

سلام من دوتا تل گرام دارم که بادوتاشماره متفاوت حالا چندروزی که من تویک کانال وارد میشیم سریع میبینم ازاون شماره هم واردکانال شدم مثلا اس کهدمیفرستم براشوهرم میبینم که رو اون تلگ رام هم گفتگومون هست مثل اینکه دوتا تلگ رام نصب کنی رو1شماره.ولی قبلا اصلا اینطور نبود حالا اینطورشد.شما میدونید علتش چیه؟؟، نکنه هک سدم یاچیزی؟؟

به نام خدا...نورلین هستم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تلگرا م هک نمیشه عزیزم

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
شاید با یه شماره ثبت نام کردی

ن عزیرم مطمئنم با دوتاشماره من تایه هفته پیش راحت میتونستم باهاشون کارکنم ولی الان چندروزی اینطورشده

به نام خدا...نورلین هستم
شاید با یه شماره ثبت نام کردی

تلگراف امنه؟

موبوگرام چی؟

میدونی شما؟😕

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

شاید شوهرت هکت کرده .......

اون تل رو رو گوشی خودش نصب گرده بببین فقط وقتی یا شوهرت چت میکنی متا مث همه 

شاید هم حواست نبوده....هردو رو یه شماره نصب کردی

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

[QUOTE=49963550]شاید شوهرت هکت کرده ....... اون تل رو رو گوشی خودش نصب گرده بببین فقط وقتی یا شوهرت چت میکنی متا مث ...[/QUOTE.عزیزمتلگرامم بغیراز چندتاکانال لباس هیچی دیگه نداره حتی باکسی چت هم نمیکنم .این فقط براشوهرم هم نیست حتی اگر برا دوستم هم فرستم میبینم روادون شما هم اینشکلیه 

به نام خدا...نورلین هستم
گلم اتفاقا تل گرام راحت هک میشه من چندتامورد تونینی سایت دیدم که گفته بودن هک شدن

عزیزم اونی که تلگ رامو اختراع کرده گفته هرکی هک کنه بهش جایزه میلیاردی میدم بعدشم اونایی که اینجا میگن هک کردن😐فقط رمز که اس ام اس اومده ارو زدن اسم اون که هک نیست😕

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
فقط تل اصلی امنه

مرسی💜

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من