sssaaatttrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 946 عنوان نارنگی میقولی 103 بازدید | 17 پست از دیشب تاحالا نینی سایت پره انرژی منفی شده همه بی اعصاب شدن هرجا جواب یه تاپیک رو دادم یکی زد تو پَرَم😐😂بیاید از اتفاقای قشنگی که تو چن سال اخیر تو زندگیتون افتاده بگید یکم انرژی سایت مثبت شه🥲❤️🩹 1403/10/17 | 15:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25637 والا سیسی جون اتفاق قشنگی تو چن سال اخیر واسم نیوفتاده ک جذاب باشه واس دیگران تعریف کنم(😂) •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
شیطونتونمم عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 1446 نه شکلات میقولم😂اتفاق خوبی که از نظر بقیه جذاب باشه نداشتمولی خب تمام آدمای سمی زندگیم که یه روز براشون جونمم میدادم حذف کردم nothing
sssaaatttrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 946 والا سیسی جون اتفاق قشنگی تو چن سال اخیر واسم نیوفتاده ک جذاب باشه واس دیگران تعریف کنم(😂) میدونم منم مث تو هیچ جذابیتی نداره زندگیم ولی چیکار میشه کرد؟🥲😂
mamaneaisa عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 5106 تو هم تو این شرایط وقت گیر آوردی گیر دادی به اتفاق های زندگی ما😡😡😡😡😡شوخی کردم عزیزم دیدم همه بهت گیر دادن گفتم من از قافله عقب نیوفتم😅
sssaaatttrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 946 نه شکلات میقولم😂اتفاق خوبی که از نظر بقیه جذاب باشه نداشتمولی خب تمام آدمای سمی زندگیم که یه روز بر ... آوریییین👌🏻👌🏻👌🏻😍😂
sssaaatttrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 946 تو هم تو این شرایط وقت گیر آوردی گیر دادی به اتفاق های زندگی ما😡😡😡😡😡شوخی کردم عزیزم دیدم همه به ... ترسیدمممممم یه لحظه😐🤣چه جوری دلت اومد🥺😫🤣
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25637 پدربزرگم ماه پیش فوت کرد اتفاق قشنگی بود؟😂 •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25637 میدونم منم مث تو هیچ جذابیتی نداره زندگیم ولی چیکار میشه کرد؟🥲😂 هچ •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
sssaaatttrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 946 اتفاق قشنگی بود؟😂 الکی گفتی؟😐🤣آره خیلی قشنگ بود همین اول کار انرژی تاپیک رو مشخص کردی😂🤣
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25637 الکی گفتی؟😐🤣آره خیلی قشنگ بود همین اول کار انرژی تاپیک رو مشخص کردی😂🤣 چیو؟چیشد نفهمیدم •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○