2777
2789
عنوان

رفیقم

152 بازدید | 11 پست

رل داره

و با ی دختره خیلی صمیمیه همو ابجی و داداش صدا میکنن

ولی اصلا من چتاشون دیدم از اینا رده

رلش گفته اگر منو میخوای باید از دختره جدا بشی

رفیقم گفته اوکی

ولی در صورتی ک نشده

خیلی از ادمای خیانت کار متنفرم

موندم چ کنم

ب رفیقم کمک کنم

یا ب رله رفیقم ک خبر دار شده ولی به رو رفیقم نیاورده

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

نفهمیدم ینی رفیقت پسره؟

اره

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نفهمیدم

ینی رفیقت پسره؟

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️آقایی که بهم درخواست میده خواهر و مادرش مورد دارن☺️خانوم خوشگلا اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷

به گفته رفیقم هیج حسی به دختره نداره(همین ک میگه ابجی)

ولی همین ابجیش بیشتر اولویتشه تا رلش

آره ، خودشم پسره گمونم

اها فکر کردن دختره:/

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️آقایی که بهم درخواست میده خواهر و مادرش مورد دارن☺️خانوم خوشگلا اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷

لاشی، لاشیه حالا چ رفیق ادم باشه چه غریبهتوام ارتباطتو باهاش قط کن دو روز دیگه خودتو هم میفروشه

هعی

خیلی متوجه نشدمولی طبق تحربه ی شخصیم تو رفاقت، دخالت نکنید

چیزی نگم؟