sssaaatttrrrr مدیر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 946 عنوان نارنگی میقولی | مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 17 پست از دیشب تاحالا نینی سایت پره انرژی منفی شده همه بی اعصاب شدن هرجا جواب یه تاپیک رو دادم یکی زد تو پَرَم😐😂بیاید از اتفاقای قشنگی که تو چن سال اخیر تو زندگیتون افتاده بگید یکم انرژی سایت مثبت شه🥲❤️🩹 1403/10/17 | 15:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sssaaatttrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 946 چیو؟چیشد نفهمیدم گفتی پدربزرگ فوت کرده منم گفتم تسلیت بعد گفتی اتفاق قشنگی بود؟گفتم شاید الکی گفتی!🥲😕😂
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25680 گفتی پدربزرگ فوت کرده منم گفتم تسلیت بعد گفتی اتفاق قشنگی بود؟گفتم شاید الکی گفتی!🥲😕😂 ن ی کاربر دگ گفتناخه تاپیک شما راجع ب اتفاقای قشنگ بودبرام سوال شد فوت پدر بزرگشون اتفاق جالبی بوده از دیدشون یا ن •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
sssaaatttrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 946 ن ی کاربر دگ گفتناخه تاپیک شما راجع ب اتفاقای قشنگ بودبرام سوال شد فوت پدر بزرگشون اتفاق جالبی بوده ... آها..