2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 146 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه اين چه كاريه عزيز من خب اصلا خانواده ش بد.بيخيالشون باش. چرا ميذاري زندگيتو خراب كنن و روي شوه ...

بخدا من هر موقع پریود میشم با شوهرم قهرم هیچ موقع تو این چهار سالم نفهمیده کی پاک شدم همیشه هم قهر بودیم یه ذره درک نمیکنه که بابا شرایط ادم خوب نیست منم راستش پریود میشم خیلی بهم میریزم 

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 
اخه من پشت ندارم من همه ی ناراحتیم از اینه که اگه جدا  بشم برم کجا میدونی اونم دقیقا این مساله ...

خب وقتي ميخواي بموني تو اين زندگي بايد سعي كني يه سري از رفتارتو تغيير بدي

👩🏻
من اصن یادم نمیاد تا حالا اشتباهی رو گردن گرفته باشم ، با اینکه همیشه حق با طرف مقابله😆😆 همیشه من ...

ادم باید یه جاهایی هم اشتباه خودشو قبول کنه,

خدایا دلم معجزه میخواد,کمکم کن جز تو به کی پناه ببرم,
ای وای اون چیکار میکنه بدبخت 😢😢😢😢😢😢

ولش کن، ببین از در قهر که نمیتونی بری جلو چون خودت میگی نمیشه، پس قدرت ناز کردنتو ببر بالا

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏

[QUOTE=49886566]بخدا من هر موقع پریود میشم با شوهرم قهرم هیچ موقع تو این چهار سالم نفهمیده کی پاک شدم همیشه هم قهر ب ...[/QUOTE]

عزيزم خب بهش بگو شرايطت و.به آرومي البته

البته بازم ميگم رفتار شوهرتونم بد بوده واقعا

👩🏻
مگه پدر مادرت در قید حیات  نیستن؟

مادرم نه پدرم تنهاست پدرمم از نظر مالی صفر ناراحتی قلبی هم داره بخاطر همین من میترسم برم 

خب وقتي ميخواي بموني تو اين زندگي بايد سعي كني يه سري از رفتارتو تغيير بدي

اره میخوام بمونم چون چاره ای ندارم باید بمونم من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم یک سال و نیمم بود مادرم گذاشت رفت بابام دیگه زن نگرفت  پدرم خونش و فروخت عموم پولمون و خورد اوارگی در به دری کشیدم حتی یبار جا نداشتیم رفتم خونه ی مردم پرستاری بچشون هم میخوابیدم هم بچشون و نگه میداشتم خیلی سختی کشیدم 

[QUOTE= 49886566 ]بخدا من هر موقع پریود میشم با شوهرم قهرم هیچ موقع تو این چهار سالم نفهمیده کی پاک ...

هزار بار گفتم ولی انگار نه انگار