2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 146 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يه كم زمان بده بهش ميتوني بگي چي گفتي بهش؟

کلا سر خانوادش باهم دعوامون شد بعد من عادت بودم بهش گفتم من حالم خوب نیست با من کلکب نکن بعد هی بحث میکرد گیر میداد بهونه میگرفت گفتم من حالم خوب نیست انقدر اعصاب من و خورد نکن سر خانوادت خلاصه گفت اره اصلا میرم دنبال یکی دیگه منم گفتم یعنی چی که میرم دنبال یکی دیگه دنبال بهونه ای منم گوشیش و گرقتم زدم زمین صفحه ی ال سی دیش شکست اونم اومد من و گرفت زد 😣😣😣😣

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 
خانوم این بنده خدام خیلی دل رحمه، طاقت دوری و قهر شوهرشو نداره، ولی یک نصیحت کلی یادت نره هیچوقت موق ...

اخه حرف نمیزنه باهام 

تو ناراحتي يه حرفي زده.جدي نگير

خدا کنه اگه واقعا جداشیم خیلی بده چون من پشت ندارم خانوادم خیلی از نظر مالی ضعیف هستن نمی تونم به اونا تکیه کنم 

[QUOTE=49886283]کلا سر خانوادش باهم دعوامون شد بعد من عادت بودم بهش گفتم من حالم خوب نیست با من کلکب نکن بعد هی بحث ...[/QUOTE]

عزيزم كار تو درست نبوده ولي كار شوهرت خيلي خيلي بد بوده.به هيچ عنوان حق نداره بزنه شما رو.جدي برخورد كن باهاش.يه مدت سنگين رفتار كن

تازه عذرخواهيم كردي!!!

👩🏻
اخه حرف نمیزنه باهام 

نزنه، تا ابد که ساکت نمیمونه، عادتش نده تو اونی باشی که میره منت کشی، اون باید پا پیش بزاره، تازه کتکتم زده بعد تو تازه ناراحتی ؟؟؟ خیلی عجیبی استارتر

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏

ببين عزيزم مشكل شما همين ضعف نشون دادنه

جلوي شوهرت خودتو قوي و با اعتماد به نفس نشون بده.براي خودت ارزش قائل باش

هيچوقت هم جلوي شوهرت به خانوادش بي احترامي نكن.حتي اگر بد باشن

👩🏻
[QUOTE= 49886283 ]کلا سر خانوادش باهم دعوامون شد بعد من عادت بودم بهش گفتم من حالم خوب نیست با من کل ...

ط

طفلک استارتر هم کتک خورده هم عذر خواهی کرده😢😢😢 

[QUOTE= 49886283 ]کلا سر خانوادش باهم دعوامون شد بعد من عادت بودم بهش گفتم من حالم خوب نیست با من کل ...

اخه من زدم گوشیش و زمین از شانس منم صفحه ال سی دیش شکست نمیخواستم بشکنه ولی خوب برگشته میگه میرم دنبال یکی دیگه اخه این حرف میزنه دنبال بهونه است یعنی بعد منم گوشیش و گرفتم زدم صفحه اش شکست بخاطر همین عذر خواهی کردم وگرنه خوب اصلا اون معذرت خواهی نکرد بخاطر اینکه من گرفت زد 

نزنه، تا ابد که ساکت نمیمونه، عادتش نده تو اونی باشی که میره منت کشی، اون باید پا پیش بزاره، تازه کت ...

اخه من پشت ندارم من همه ی ناراحتیم از اینه که اگه جدا  بشم برم کجا میدونی اونم دقیقا این مساله رو میدونی صد دفعه تو دعوا گفته تو که جایی نداری بری چیه جایی نداری بری 

ببين عزيزم مشكل شما همين ضعف نشون دادنه جلوي شوهرت خودتو قوي و با اعتماد به نفس نشون بده.براي خودت ...

اره رو خانوادش که خیلی حساسه 

اخه من پشت ندارم من همه ی ناراحتیم از اینه که اگه جدا  بشم برم کجا میدونی اونم دقیقا این مساله ...

اخ آخ آخ تو دقیقا یکی از دوستای منی😢

ط طفلک استارتر هم کتک خورده هم عذر خواهی کرده😢😢😢 

از بدبختیم بوده بخدا اگه یه خانواده  داشتم پشتم بودن نمی موندم  که بخوام حرف بشنونم 

اخه من زدم گوشیش و زمین از شانس منم صفحه ال سی دیش شکست نمیخواستم بشکنه ولی خوب برگشته میگه میرم دنب ...

آخه اين چه كاريه عزيز من

خب اصلا خانواده ش بد.بيخيالشون باش.

چرا ميذاري زندگيتو خراب كنن و روي شوهرت باز بشه؟؟

سعي كن آروم تر باشي.وقتي درد داشتي بايد به آرومي ميگفتي به شوهرت.همين

👩🏻