بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا سر خانوادش باهم دعوامون شد بعد من عادت بودم بهش گفتم من حالم خوب نیست با من کلکب نکن بعد هی بحث میکرد گیر میداد بهونه میگرفت گفتم من حالم خوب نیست انقدر اعصاب من و خورد نکن سر خانوادت خلاصه گفت اره اصلا میرم دنبال یکی دیگه منم گفتم یعنی چی که میرم دنبال یکی دیگه دنبال بهونه ای منم گوشیش و گرقتم زدم زمین صفحه ی ال سی دیش شکست اونم اومد من و گرفت زد 😣😣😣😣
خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش و تو مرگ ببینه
[QUOTE= 49886283 ]کلا سر خانوادش باهم دعوامون شد بعد من عادت بودم بهش گفتم من حالم خوب نیست با من کل ...
اخه من زدم گوشیش و زمین از شانس منم صفحه ال سی دیش شکست نمیخواستم بشکنه ولی خوب برگشته میگه میرم دنبال یکی دیگه اخه این حرف میزنه دنبال بهونه است یعنی بعد منم گوشیش و گرفتم زدم صفحه اش شکست بخاطر همین عذر خواهی کردم وگرنه خوب اصلا اون معذرت خواهی نکرد بخاطر اینکه من گرفت زد
نزنه، تا ابد که ساکت نمیمونه، عادتش نده تو اونی باشی که میره منت کشی، اون باید پا پیش بزاره، تازه کت ...
اخه من پشت ندارم من همه ی ناراحتیم از اینه که اگه جدا بشم برم کجا میدونی اونم دقیقا این مساله رو میدونی صد دفعه تو دعوا گفته تو که جایی نداری بری چیه جایی نداری بری