sanikio مدیر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 2129 عنوان ته این زندگی قرار چی بشه❗️ | مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 18 پست واقعا قرار چی بشهوقتی ک اینقدر همه چیز مذخرف و بدرد نخور شدهحیف فقط الکی الکی عمر و زندگی دوتا دسته گلی ک بدنیا اوردم قرار به هدر بره مقصرشم منم فقط خدایا برای تک تک لحظهها شکرت🤍 1403/10/15 | 23:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanikio مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 2129 تا وقتی که دلیلی برای جنگیدن داری بیهوده نیستمگه نمیگی دو تا دسته گل داری؟ پس تسلیم نشو چون اونا هستن بریدمفکر ب اونافکر ب ایندشونفکر ب اینک قرار شاهد چی باشنایا مثل من میتونن در ارامش بزرگ بشن میتونن مثل من پدری مهربون عاقل و وفادار داشته باشن یا نکاش بچگیشون عین بچگی من باشه اما دیگ جونیشون تغییر کنه مسیر خدایا برای تک تک لحظهها شکرت🤍
sanikio مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 2129 بخاطر بچه هات سعی کن رابطه ت رو مدیریت کنی تلاش ی طرفسطرف مقابل فقط خودشو میبینهمنم سنم کمه کشش ندارم۲۲ سالمه و گیر کردم بدجورکاش ۳۰ ساله بودم حتما عقل و درک بهتری داشتم خدایا برای تک تک لحظهها شکرت🤍
sanikio مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 2129 میدونم عزیزم خدا داره با تمام توانش کاری میکنه بزرگ و عاقل بشی و ازاین ب بعد مسئولیت بیشتری را قبول ... ای خدا بخدا روحم قلبم شکسته ب معنای واقعی پدرم درومدهیشکی نبود و نیس من از دردام بگم گریه کنم اونم بشنوه بگ عب نداره حل میشهفقط همینو بگهخیلی تنهام و کلی مسئولیت و گرفتاری هم دارم خدایا برای تک تک لحظهها شکرت🤍
باقالی_پلو_با_گردن عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2732 چون اونا هستن بریدمفکر ب اونافکر ب ایندشونفکر ب اینک قرار شاهد چی باشنایا مثل من میتونن در ارامش بزر ... مهم نیست پدرشون کیه و چیه همین که مادری مثل تو دارن که اینقدر به فکرشونه کافیهمن خودم اصلا بچگی خوبی نداشتم ولی الان زندگیم خوبه، اگه باید اون سختی ها رو میکشیدم که الان به این آرامش برسم راضیم منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن