2777
2789
عنوان

مانتو سیتی

| مشاهده متن کامل بحث + 21037 بازدید | 46 پست

متاسفانه این سایت واقعا کلاهبرداره. تمام شماره های تماسی که به عنوان پشتیبانی و تماس گذاشته مسدود هست. من دوتا مانتو ازشون سفارش دادم و بعد از گذشت یک ماه هیچی به دستم نرسیده. هیچ راه تماس یا پیگیری ازشون وجود نداره. تنها راهش ثبت گزارش و شکایت از طریق سایت اینماد (enamd) هست. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دیر دارم اضافه میشم اما منم تاپیک زدم که من خریدم و راضی بودم اما سایزش یکم با عکس و سایز معمول فرق داره.

من انقدر این پیام هارو خونده بودم سکته زدم و دعا میکردم کاش نفرسته تا بخواد گونی بفرسته و شوهرم ببینه.اخه من هم برای خودم خرید زدم هم شوهرم.وقتی اومد واقعا عالی بود.فقط شلوارش گشاد بود که من خودم تنگ کردم اما یک‌ماه طول کشید تا اومد و خیلی نگران بودم.الان مطمنم کلاه .بردار نیست اما ادب شدم که لباس رو حضوری بخرم.من همیشه از باسلام خرید میکردم راضی بودم اینبار لباس رو ساستی خریدم و فهمیدم بنجول بخری اما حضوری بهتر از شبک اما تو سایته که بعد ببری پیش خیاط.اگه بشه عکس سایت و مانتوم رو میزارم تا بقیه نگن تبلیغ بوده

رنگ و سایز یکم متفاوته چون دوربین اونا رنگ رو اصلاح میکنه اما واقعا خوش دوخت و خوش رنگ و شیک بود.حالا بعدا بیاید بهم بگید تبلیغ کردم.این پیام رو هم واسه کسایی میزارم که بعد یک ماه طول میکشه به دستشون برسه نگران نبلشن.

من که دیدم خوب و راضی کننده بود

اما باز میگم که برید حضوری بخرید که بعدا نگید گشاده یا رنگ اش یکم فرق داشت

من شلوارش رو چهار سانت دادم تنگ کردن هنوز هم گشاده.خخخخ

دوستان من ازشون چندبار خرید کردم واقعا خیلی دیر میفرستن نهایت سی و یکی دو روزه میرسید من از خریدام راضی بودم

ولی آخرین سفارشم الان چهل روز گذشته و حتی پیامک تیپاکس هم نیومده قبلا پشتیبانی جوابگو بود ولی الان جواب نمیدن و این خیلی حرصم میده

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
من دیر دارم اضافه میشم اما منم تاپیک زدم که من خریدم و راضی بودم اما سایزش یکم با عکس و سایز معمول ف ...

واقعا فرستادن براتون؟ لطفا به پیامم جواب بدین خیلی استرس گرفتم از پیامهایی که گفتن کلاهبرداریه🥺

اونی که نوشته تهمت نزنین و مانتو سیتی خوبه و پشتیبانی دارن مشخصه که واسه این بی وجدانا کار میکنه چقد پول میگیری وجدانی البته اگه وجدان داری که بعید میدونم همه شماره های پشتیبانیش خاموش یا مسدوده من سه ماهه زنگ میزنم موفق نشدم فقط یه بار موفق شدم چن ثانیه صحبت کنم گفتن چهاردهم اذر ارسال میشه که گفتم اون تاریخ به دردم نمیخوره پولمو پس بدین که قطع کرد خدا لعنتشون کنه زدن تحویل دو هفته ولی بعد سه ماه هنوز خبری نیست این اسمش چاپیدن نیست چیه طرف لباس زمستونی سفارش بده بعت تابستون دستش برسه اونم طبق گزارش ها یه کار بنجل که نفرستن بهتره در اثبات حرفم همینو بس که توی سایتش هیچ کامنتی نیست یعنی اصلا نمیتونی بفرستی حتی ایمیل هم نمیتونی بدی بهشون چون کامنت رو باز بزارن ابروشون میره و کسی اعتماد نمیکنه ایمیل هم نمیزارن چون میشه مدرک

بله من هم از مانتو سیتی کت شلوار خریدم وااااااااای نهایتا 6/7 روزه رسی پشتیبانی خییییییلی عالی بود

تعداد پست یکی 😂😂 اصلنم تابلو نبودا خودشونی 😂😂😂 خدا لعنتتون کنه مصداق بارز کلاه-بر-داری