2777
2789
عنوان

مانتو سیتی

20253 بازدید | 46 پست

سلام دوستان مانتو سیتی و امتحان کردم  وباید بگم کلاه-ب*ردار نیستن  دقیقا بیست روز کاری که گفته بودن  امروز تموم شد و همین امروز پیامک تیپاکس اومد برام تمام مدت ام از پشتیبانی که پیگیری میکردم همه سوالامو با حوصله جواب دادن پس لطفاهم تهمت نزنید همه سکته ندین مردمو

اصلا هم تبلیغ نیست

افرین استارتر خیلی طبیعی بود

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مشکوک همش دوتا تایپک داری همشم درمورد مانتوسیتی

دقیقا دوستان شما هم متوجه شدین چقدر طبیعیه 😂😂😂خیلی حرفه ای تبلیغ کرد تو پیج هاشون که کامنتها رو محدود میکنند زیر همش چند تا ایدی تکراری گفتن ممنون سفارشم رسید خیلی خوب بود😂ما هم باور کردیم

حرفمو پس میگیرم من معذرت میخوام کلاه*بردار بودن  رنگ متفاوت بعد از دوماه فرستادن پس نگرفتن باکلی تهدید به شکایت ام  30 هزار  خسارت زدن 😐 یه پیج هست به شکایتای آنلاین رسیدگی میکنه سه نفر شاکی باشن اقدام میکنه بهشون پیام بدین شمام

سلام دوست عزیز وقت بخیر
من از این پیج خرید کردم و محصولم رو ارسال نمیکنه و اصلا جواب نمیده بعد واریزی
❌به اسم ( زهرا فاطمی مقدم ) پول واریز کردم❌

❌ @swaan.shup

حتما به این پیج یه سر بزن

✅ @kolah_bar_dari_online

اگر پیجی سرت کلاه گذاشته یا محصولت رو نمیفرسته میتونی بهش بگی تمام تلاشش رو می‌کنه و کمکت میکنه .مطالب مفیدی هم داره
الان من ازش دارم کمک میگیرم اگه پولمو پس نده اون پیج معرفیش میکنه

سلام بله منم از مانتو سیتی خرید کردم  بعد اومدم پیامای اینجارو دیدم اصلا حالم گرفته شد به پشتیبان پیام دادم جواب دادن و اینکه امروز کد رهگیری تیباکس برام اومد از نظر جنسم هروقت به دستم رسید میگم بهتون ولی کلاهبرداری نبود تا اینجا

سلام بله منم از مانتو سیتی خرید کردم بعد اومدم پیامای اینجارو دیدم اصلا حالم گرفته شد به پشتیبان پی ...

آزمون رسید امروز به دستم همون بود ولی تمیز دوخت نشده بود رنگشم دوست نداشتم گیپور دم آستین با عکس متفاوت بودولی جنسش همون مازراتی بود تقریباً 

من مطمئنم بچه‌های گلمو سالم به دنیا میارم خداراشکرت که منو از تنهایی درآوردی ولایق مادر شدن دونستی دامن همه چشم انتظار هارا سبز کن الهی آمین☺️🙏🙏🙏

[QUOTE=375060336]سلام بله منم از مانتو سیتی خرید کردم  بعد اومدم پیامای اینجارو دیدم اصلا حالم گرفته شد به پشتیب ...[/QUOT

عزیزم ببخشید بستت بدست رسید؟ 

اخه منم ازشون خرید کردم 5 فروردین ولی هنوز هیچ اطلاعی از سفارشم ندارم چون لباس ارسال فوری بود نه 15 تا 20 کاری بود

ولی اصلا کاری به کی رسیدنش ندارم مشکل من اینه ک هیچکدوم از اون شماره هایی ک برای پشتیبانی گذاشتن پاسخگو نیستند میشه بگی با کدوم شماره با پشتیبانی در ارتباط بودی

ممنون میشم