2777
2789
عنوان

مانتو سیتی

| مشاهده متن کامل بحث + 20880 بازدید | 46 پست
سلام بله منم از مانتو سیتی خرید کردم بعد اومدم پیامای اینجارو دیدم اصلا حالم گرفته شد به پشتیبان پی ...

سلام عزیزم رسید؟

من نمیدونستم امروز سفارش دادم🤦🏻‍♀️

🤍﷽🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋 از تاریخ اذر ۴۰۴ این اکانت واگذار شده به من🌷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من چند تا شومیز سفارش دادم و وقتی رسید افتضاح بود رنگ صورتی و آبی اصلا اون رنگهایی که انتخاب کردیم نبود. عکس سایت رنگای پاستیلی ملایم بود اما چیزی که فرستادن دقیقا پارچه و رنگ لباس بیمارستان بود همون صورتی و آبی لباس‌های بیمار، چیزی که سفارش دادیم نوشته بود پارچه نخی اما چیزی که فرستادن کاملا پلاستیک هست و عین گونی می مونه اصلا رغبت نمیکنم بپوشم. هرچی هم به شماره های پشتیبانی زنگ زدم همشون اشغاله. 

[QUOTE=375060336]سلام بله منم از مانتو سیتی خرید کردم بعد اومدم پیامای اینجارو دیدم اصلا حالم گرفته ...

سلام چرا اتفاقا کلاهبردارن منم یه ماه و‌ خورده ای پیش یه مانتو سفارش دادم تازه الان به دستم رسیده کلا یه چیز دیگه فرستادن یه رنگ دیگه افتضاااااح من نمیدونم چرا پول حروم خوردن اینقد راحت شده 

اقا اصلا نخیر من خریدم 45 روز بعد اومد
جنس پارچه بجا لینن گونی بود
پارچه لباس طرح دار بود که اصلا طرحش ربطی به عکس نداشت
دوختشم که انگار یه آدم مبتدی برش زده بود و دوخته بود در صورتی که تو عکس خیلی شیک و خوش برش بود

+دیر تحویل میدن
+اصلا انتظار تشابه سفارش با محصول تحویلی را نداشته باشید
+قیمت مناسب داره اگر دنبال تنوع در لباساتون هستید امتحان کنید 

سلام مامانا خوبید من از مانتو سیتی سفارش دادم خیلیمم استرس داشتم بخاطر اینهمه پیام که دادید برام بد بیاد یا اصلا نیارن ولی اومد و خداروشکر خوب بود هم جنسش هم طرحش کپی همون بود که سفارش دادم 

کلا کم توی نینی سایت هستم و بیشتر چیزارو میخونم ولی گفتم اینو بگم کسایی که سفارش دادن استرس نداشته باشن

سلام خانما من امروز سفارشم رو از مانتو سیتی ثبت کردم الان اومدم پیامتون رو دیدم رفتم بهشون زنگ بزنم لغو کنن پولمو بفرستن ولی همه خط هاشون از دسترس خارجه چیکار کنم فقط هم مال من نبود برای فامیل هم ثبت کردم🥺🥺 الان پول اونا رم خودم باید بدم🥲

دوستان من ۲۰ روز پیش سفارش دادم و اصلا اینجارو ندیده بودم سرچ کردم متوجه شدم

سفارشم رسید ولی اشغال و حیف پول 

اصلا شبیه عکسا نیست لباسا به شدت بی کیفیت و جنس پلاستیک داغون ‌ هچیکدوم از کارا شبیه به عکسا نیست 

و رنگ اشتباه هم فرستادن و هیچکدوم از تلفن ها پاسخگو نیست حتی تلگرام ! به هیچ عنوان به خوشگلی عکسا نگاه نکنید چون همشون مغایرت داره ۳ ملیون پول ریختم انگار اشغالی !