2777
2789
عنوان

ممکنه بمیرم

183 بازدید | 21 پست

بچه ها من سزارین سوم دارم برا عملم شرح عمل قبلم که گرفتم دکتر گفته سزارین دوم چسبندگی شدید داشتی چند تا دگتر قبولم نکردن برا سزارین کفتن خطرناکه یه دکتر با التماس قبولم کرده من چربی شکم زیاد دارم تو عمل قلم زده چسبندگی شدید الان از استرس دارم میمیرم ممکنه بمیرم حین عمل بخدا از مرگ ترسی ندارم فقط ترسم بچه هامه تو رو خدا برام دعا کنید داغونم

کسی تجربه مشابه من دارع

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سزارین دومم تو شرح عمل ۲۰دقیقه طول کشیده بعدش هم مشکل خاصی نداشتم مگه میشه چسبندگی شدید داشته باشی عملت کلا ۲۰دقیقه طول بکشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا داری فکر منفی میکنی گلم

خدا نکنه

اصلا بهش فکر نکن

پیگرباش

سونو بری مشخص میشه

نشین برای خودت تصورات بد کن گلم

خدایی که اون بچه رو بهت داده حواس به همه چی هست

بسپار به خدا

خدا هرچی بخواد همون میشه

بله به کرااااااات دیدم مثل شما اصلا نگران نباش بدون که هیچ اتفاقی نمی افته طرف تیر میخوره تو اتاق عمل نجاتش میدن اونوقت شرایط شما رو از قبل میدونن و تحت کنترلی آنوقت بمیرید؟؟؟؟؟افکار مزاحمو دور کن از خودت برای منم خواهش میکنم یادت باشه دعا کنی

خدا نکنه. دکتر گفته ممکنه بمیری یا خودت داری میگی؟

دکترا قبولم نمیکنن برا سزارین میگن باید بری بیمارستان مخصوص اونجا هم گفتن استاد وایمیسه بالا سر دانشجوا اونا عملت میکنن

دکتر میگه خطرناکه خودم از مرگ میترسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نبابا نترس ابجی منم همینطوربود حتی بهش گفتن امکان داره۸۰درصدخونت نمونی۲۰درصدبچت الان ماشالله دخترش۲س ...

تو رو خدا برام دعا کنید داغونم از استرس من بارداریم خدا خواسته بود افسرده ششدم. الان هم این مسکل پیش اومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی بلا دور باشه ازتون. کی متوجه شدین چسبندگی دارین؟ خود دکتر قبلیتون عملتون نمیکنه؟

تو سونو نشون نداد تو شرح عمل قبلی که کرفتم دکتر قبلی نوشته چسبندگی شدید رحم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا داری فکر منفی میکنی گلمخدا نکنهاصلا بهش فکر نکنپیگرباشسونو بری مشخص میشهنشین برای خودت تصورات بد ...

سونو چسبندگی جفت نشون نداد تو شرح عمل قبلم که مال ۸سال. پیشه از بیمارستان کرفتم نوشته چسبندگی زیاد داشتی دچ

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکترا قبولم نمیکنن برا سزارین میگن باید بری بیمارستان مخصوص اونجا هم گفتن استاد وایمیسه بالا سر دانش ...

بیمارستانهای آموزشی دقیقاً بخاطر همین موارد خاص هست که استاد بالای سر میایسته. یعنی چند تا دکتر همزمان مواظبت هستند، نه یکی! اون استاد کنارت هست و نظارت کامل داره، نمیذاره اتفاقی بیفته. دانشجوها هم کار رو زیر نظر مستقیم اون انجام میدن. تو همچین شرایطی، بیشترین امکانات و بهترین تیم دورت جمعن. این نشون دهنده اینه که میخوان با بالاترین دقت عملت کنن، نه اینکه بیتوجه باشن.

تو رو خدا برام دعا کنید داغونم از استرس من بارداریم خدا خواسته بود افسرده ششدم. الان هم این مسکل پیش ...

ابجیمم مثل شما بود دقیقا چشم انشالله بحق این شب وروزا بسلامتی زایمان کنی و خودت ونی نی سالم وسلامت باشین

تو سونو نشون نداد تو شرح عمل قبلی که کرفتم دکتر قبلی نوشته چسبندگی شدید رحم

ای بابا پس چرا بهتون اطلاع نداد همون موقع. نگران نباشید خدا بزرگه ایشالله که عالی پیش میره همه چیز منم حتما سر نماز براتون دعا میکنم.