2777
2789
عنوان

ممکنه بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 21 پست
بیمارستانهای آموزشی دقیقاً بخاطر همین موارد خاص هست که استاد بالای سر میایسته. یعنی چند تا دکتر همزم ...

حالا من نرفتم بیمارستان آموزشی یعنی شوهرم نزاشت با التماس از یه دکتر دیگه قراره اون با یکی از همکاراش عملم کنن خودم دوست داشتم برم همون بیمارستان آموزشی که امکاناتش بیشتره بخدا دارم کم میارم

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای بابا پس چرا بهتون اطلاع نداد همون موقع. نگران نباشید خدا بزرگه ایشالله که عالی پیش میره همه چیز م ...

ممنون عزیزم منم تعجبم از اینه چرا دکتر بهم نگفت چسبندگی دارم که مراقب باشم باردار نشم پیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا من نرفتم بیمارستان آموزشی یعنی شوهرم نزاشت با التماس از یه دکتر دیگه قراره اون با یکی از همکارا ...

خب الان دکتر اصلی با همکارش هر دو کنارت هستن، یعنی دو متخصص باتجربه دارن عملتو انجام میدن، نه یکی! این بهتر از بیمارستانه. پس زیر دست دو تا دکتر ماهر میری، نه دست استاد و دانشجو. کم نیار. بعدشم خدا نخواد برگی از درختی نمیفته نگران چی هستی

خب الان دکتر اصلی با همکارش هر دو کنارت هستن، یعنی دو متخصص باتجربه دارن عملتو انجام میدن، نه یکی! ا ...

توکل بر خدا به خدا همش به فکر بچه هامم خیلی بهم وابستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توکل بر خدا به خدا همش به فکر بچه هامم خیلی بهم وابستن

عزیزم اینقد غصه نخور. ببین الان شرایط تو چقدر خوبه:

· دو تا دکتر باتجربه بالای سرتن، نه یکی

· از قبل میدونن چسبندگی داری پس غافلگیر نمیشن و دقیقاً می دونن قراره چیکار کنن

· کلی مامان مثل تو بودن و سلامت برگشتن، یکی از آشناهای ما ۴ تا سزارین داشته با همین شرایط و الان کاملا سلامت و خوشحاله