بچه ها من سزارین سوم دارم برا عملم شرح عمل قبلم که گرفتم دکتر گفته سزارین دوم چسبندگی شدید داشتی چند تا دگتر قبولم نکردن برا سزارین کفتن خطرناکه یه دکتر با التماس قبولم کرده من چربی شکم زیاد دارم تو عمل قلم زده چسبندگی شدید الان از استرس دارم میمیرم ممکنه بمیرم حین عمل بخدا از مرگ ترسی ندارم فقط ترسم بچه هامه تو رو خدا برام دعا کنید داغونم
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
بله به کرااااااات دیدم مثل شما اصلا نگران نباش بدون که هیچ اتفاقی نمی افته طرف تیر میخوره تو اتاق عمل نجاتش میدن اونوقت شرایط شما رو از قبل میدونن و تحت کنترلی آنوقت بمیرید؟؟؟؟؟افکار مزاحمو دور کن از خودت برای منم خواهش میکنم یادت باشه دعا کنی
دکترا قبولم نمیکنن برا سزارین میگن باید بری بیمارستان مخصوص اونجا هم گفتن استاد وایمیسه بالا سر دانش ...
بیمارستانهای آموزشی دقیقاً بخاطر همین موارد خاص هست که استاد بالای سر میایسته. یعنی چند تا دکتر همزمان مواظبت هستند، نه یکی! اون استاد کنارت هست و نظارت کامل داره، نمیذاره اتفاقی بیفته. دانشجوها هم کار رو زیر نظر مستقیم اون انجام میدن. تو همچین شرایطی، بیشترین امکانات و بهترین تیم دورت جمعن. این نشون دهنده اینه که میخوان با بالاترین دقت عملت کنن، نه اینکه بیتوجه باشن.