2777
2789
عنوان

بچه ها نظر

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 102 پست

واااااای مخم سوت کشید استارتر ببخشیدا نه خودت نه همسرت نسبت به حق و حقوق خودتون آگاه نیستید اولا همسرت حق نداره بگه از خونه بابات چی بیار چی نیار زن حتی جهیزیه ای هم که می‌بره لطف خانواده عروسه وگرنه وظیفه نیست مردی که زن می‌گیره خودش باید با تلاش زندگیش و بسازهاون طلاها هم فقط ماله خودته حتی شوهرت بی اجازت نباید دست بهشون بزنه. شوهر من اگه من یه نون خالی هم از خونه پدرم بیاره به غرورش برمیخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چ پرو.خب معمولا طلاها رو میگیرن برا جهیزیه و این حرفا دیگه حالا چرا دادی دست مادر شوهرت؟

من متوجه نمیشم 

یعنی واقعا رسمه که هرچی طلا خونه پدر قبل نامزدی برات خریدن بعدازدواج مال خونه باباته نمیبری با خودت؟؟

من متوجه نمیشم  یعنی واقعا رسمه که هرچی طلا خونه پدر قبل نامزدی برات خریدن بعدازدواج مال خونه ...

من ک اوردم.ولی ۱کی از دوستام همرو گرفته بودن ازش گفتن برات جهیزیه می خریم ب جاش.خیلیا اینکارو میکنن

⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔
احمق بودم گفتم این خیلی توقعش بالاس اصلا احساس میکنم بخاطر بخیل بودنشه ما همش داریم درجا میزنیم

من اگه جای تو بودم اصلا اسم طلا رو نمیوردم می گفتم باشه نده بی خیال باش الان هر چی بگی بدتر مردا از طلا نمیگذرن چون یه سرمایه هست براشون میگن طلا مال زنه ولی نیست شاید خیلی ها اینجا طلا داشتن فقط برا مشکل مردا فروختن 

طلاهای مجردیت هیچ ربطی به شوهرت نداره خودت تصمیم میگیری چیکارشون کنی شوهر من حتی در مورد خونهو زمین بابام نظر میدم میگه به تو چه ربطی داره تو دیگه از اون خونه اومدی بیرون و نباید تو مال و اموال پدرت دخالت کنی
من ک اوردم.ولی ۱کی از دوستام همرو گرفته بودن ازش گفتن برات جهیزیه می خریم ب جاش.خیلیا اینکارو میکنن

نه منم بابام گفت میدمت ولی الان نه هرموقع خودم خاستم حالا من ک نمیتونم بگم بده ک بگن چشمش ب ایناس