2777
2789
عنوان

بچه ها نظر

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 102 پست
اره تصمیم جفتمون بود اخه بچه دوس داریم

خب خیر باشه ان شالله.ولی سعی کن با آرامش به مرد بفهمونی کارش اشتباهه بعدم یکم ناز کن برای بارداری بگو به من اگه تشنج وارد شه بچه یه مشکلی پیدا میکنه بترسونش

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خیر باشه ان شالله.ولی سعی کن با آرامش به مرد بفهمونی کارش اشتباهه بعدم یکم ناز کن برای بارداری بگ ...

خودش این حرفا رو میزنه ک بچه فلان میشه و اینا ولی اعصابم خورد میکنه

به بهونه وام طلاهارو بگير ازش.بگو بزاريم بانك روش وام بگيريم.جاش هم امنه

بهش گفتم میگه هروقت اون طلاهارو از خونه بابات اوردی اینا و میگیرم بزار بانک

بگو رسمه دختر با خودش جهاز مياره نه طلا. كادوهاي فاميل خودتم نميده بهت؟

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.

نباید میذاشتی بفهمه مجردی طلا داشتی

البته من خودم طلاهای مجردیم رو باخودم آوردم ولی نه شوهرم گفت بیار ونه خانواده ام گفتن نبر

بگو رسمه دختر با خودش جهاز مياره نه طلا. كادوهاي فاميل خودتم نميده بهت؟

طلاهاس ک خودش خریده

بابا من حتی پاتختیمونو داد ب خودمون بابا اون برداشت برا خودش من احمقم هیچی نگفتم

خوب تکلیف طلاهای خونه باباتو معلوم کن از قرار افتاده رو دنده لج اگه قرار نیست طلای خونه باباتو بیاری بهش توضیح بده اونارو واسه جهازم فروختن طلای دختر پس اندازه واسه جهازش از طرف خانوادش همونطوری که طلاهایی که تو برام خریدی پس اندازه واسه روز مبادامون.تو لجبازی نکن باهاش بگو واسه فردا عروسی بیار بندازم واسه خودت بد میشه میگن ۶ ماه نشده طلاهاشو فروختن.ولی خودمونیم از هرطرف بگی اختیار چنتا تیکه آهنمونم نداریم😞

نباید میذاشتی بفهمه مجردی طلا داشتی البته من خودم طلاهای مجردیم رو باخودم آوردم ولی نه شوهرم گفت بی ...

احمق بودم گفتم این خیلی توقعش بالاس اصلا احساس میکنم بخاطر بخیل بودنشه ما همش داریم درجا میزنیم

احمق بودم گفتم این خیلی توقعش بالاس اصلا احساس میکنم بخاطر بخیل بودنشه ما همش داریم درجا میزنیم

هرچقدم که نامزد مونده باشین سال اول عروسی سخترین ساله چون همدیگه رو خوب نمیشناسین هرچقد که عشقولی بازی داره لجبازی و قهر و دعوام داره کم کم قلق همدیگه رو پیدا میکنین

خوب تکلیف طلاهای خونه باباتو معلوم کن از قرار افتاده رو دنده لج اگه قرار نیست طلای خونه باباتو بیاری ...

الهی بگم خدا چیکار کنه اصلا این منطق مردا رو