2777
2789
عنوان

بچه ها نظر

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 102 پست

بی خیال باش اصلا شور نزن بگو نده برام مهم نیست خودم کلی طلا داشتم بعدم بهش بگو مهم آینه فهمیدم شوهرم آنقدر طلا براش مهمه من که بار دارم نباید اعصابم بهم بریزه برات مهم نیستم دیگه هم هیچی نقل طلا بهش نگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری نداره ک طلاهاتو از مامانت قرض بگیر بعد طلاهارو ک از مادر شوهرت پس گرفتی طلاهتو بده ب مامانت&nbs ...

اوه بعد دیگ مامانمم میفهمه نمیخام ب خانواده بکشه

چی بگم والا اینا و بگم ک بهش برمیخوره اصلا

خب بربخوره مگه چی میشه دعوا می‌کنه تو هم دعوا کن کتک می‌زند داد و هوار کن قهر کن هرکس گفت چرا دلیلشو بگو بگو این چشمش به مال پدر من تا ابروشو پیش همه بره

بی خیال باش اصلا شور نزن بگو نده برام مهم نیست خودم کلی طلا داشتم بعدم بهش بگو مهم آینه فهمیدم شوهرم ...

الان پیام داده برو بگیر اصلا بدرک من چشمم ب اونا نیس فقط میخاستم بهت ثابت کنم اونا مال تو نیس ک گفتی مال منه!!!

و همسرم رابطمون باهم خوبه ولی اجازه نمی‌دهم از این پررو بازیابی دراره پنج ساله عروسی کردیم هیچوقت زیر بار حرف زور نرفتم بهش هم گفتم مملکت قانون داره کوچک‌ترین حرکتی کنی شکایت می‌کنم پدرتو دربیارن خخخخخخ
چی بگم والا اینا و بگم ک بهش برمیخوره اصلا

خب بربخوره بلکه غیرتش برگرده...

معنی رفتارش دقیقا همینه دیگه. وگرنه مگه داماد از خانواده زنش چیزی طلبکاره که الان مدعی شده؟ عجیبه بعضی از مردا اصلا شرم و خجالت ندارن!!

باباتم احتمالا متوجه این رفتار همسرت شده که اینجوری گفته وگرنه که به حالش فرقی نداره کی طلاها رو بده بنده خدا، میخواد به شوهرت بفهمونه نگاهت به زحمت خودت باشه نه جیب پدرزنت که داره کار درستی هم میکنه.