2777
2789

من ۲۵ سالمه ، قبلا پزشکی میخوندم ولی سال سوم دانشگاه ترک تحصیل کردم چون از اول به زور فرستادن منو تجربی، اصلا عاشق ریاضی یا حقوق بودم و متنفر بودم از زیست و کادردرمان شدن😭😭خلاصه تو خونه نشستم چون شهرمون کوچیکه دوساله از خونه نیومدم بیرون تا کسی نبینه منو😭هیچ وقت وارد ی رابطه عاشقانه نشدم ، هرروز گریه میکنم ، پول ندارم بدم دانشگاه و انگاری اخراج شدم و مدارکم دستشون مونده💔بعد ی مدت بخاطر فشار عصبی روی بدنم سردردام بیشتر شد بعد کمردرد گرفتم از تو خونه نشستن، الان چشمام درد میکنه ، بدنم قفل میشه هزارتا دکتر رفتم حتی لگنم و پا و زانوم داره سایش پیدا میکنه و روز ب روز عضلاتم بیشتر تحلیل میره

تو حالتیم که افسرده ام واقعا و لذت نمیبرم از زندگی. و خونوادم مثل حیوون منو میبینن😭😭اگه میخواین ادامشو بزارم توروخدا راهکار بدید

بی عقلی کردی داشتی پزشکی می خوندی که

چرا بی عقلی کنه خب علاقه نداشته براش مثل شکنجه بوده اون رشته

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این دوره زمونه پول حرف اولو میزنه

مگه الکیه تموم کردن پزشکی؟

تازشم الان ۳۰ هزار پزشک توی کشور هستن که طبابت نمیکنن

یعنی دیگه پول توی پزشکی هم نیست

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

مگه الکیه تموم کردن پزشکی؟تازشم الان ۳۰ هزار پزشک توی کشور هستن که طبابت نمیکننیعنی دیگه پول توی پزش ...

بابام و عموهام پزشکن خبر دارن که چطوریه وضعشون

لالم، آرزوم شده آواز خوندن🫠🙃

خیلی سخته شرایطم😭هرروز مث مرگه

عزیز دلم🫂🫂🥺🤍

لا اقل غصه نخور ،چون کار اشتباهی نکردی که بدنت داغون میشه . یکم به خودت برسی ،یکم اهمیت بدی به خودت مثل قبل ،یکم بیشتر مراقب خودت باشی همه این مشکلاتتم کمرنگ تر میشه .

بجاش میتونی بری سمت چیزی که از اول دوسش داشتی، مگه بخاطر همون ترک تحصیل نکردی،الان که مطمینم شرایطش برات مهیا میشه ،تازه تو فقط ۲۵سالته،از خدا کمک بخواه مطمئنم کمکت میکنه حالت بهتر شه و ادامه بدی🙂🤍🌱

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

مگه الکیه تموم کردن پزشکی؟تازشم الان ۳۰ هزار پزشک توی کشور هستن که طبابت نمیکننیعنی دیگه پول توی پزش ...

دقیقا حرفتون درسته 

پزشکی که بزور پزشک شه نمیتونه  بهترین کارش باشه چون علاقه ای  نداره .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

بابام و عموهام پزشکن خبر دارن که چطوریه وضعشون

اونا با علاقه رفتن و خداروشکر موفق بودن 

کسی که حتی دوست ندارم درس هاشو بمونه، هیچوقت هم موفق نمیشه توی این رشته