دیگه نمیتونم زورم ب هیچ کس و هیچ چیز نمیرسه دیگه کم آوردم میخوام خودمو بکشم راحت شم فقط زورم ب خودم میرسه کلی ب خودم آسیب زدم گریه کردم تو اتاق ک بچم نبینه ولی دیگه نمیکشم دیگه کم آوردم شوهرم شده مامور عذابم نمیتونم جدا شم تنها راهی ک برام مونده اینه ک خودمو راحت کنم فقط دلم برا بچم میسوزه ک از این سن مادر نداشته باشه لعنت ب من ک نتونستم براش مادر خوبی باشم لعنت ب این زندگی ک من دارم توروخدا تو این شب برام دعا کنین زودتر بمیرم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بچه تو بردار فرار کن، خودمو بکشم چیه برو یه جای دور تو یه روستای شمال مخفیانه زندگی کنید
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
خودکشی نکنیا لطفاخواهشا آخرتتو خراب نکندلت برای اون بچه بسوزهمن مطمئنم خدا بالاخره یه جا کمکت می کنه
ده ساله دارم تحمل میکنم روز ب روز بدتر میشه لعنت ب من بگو بچه اوردنت برا چی بود ک یکی دیگه هم آوردی تو این دنیا بدبخت کردی کاش خدا اون چند باری ک اقدام کردم واقعا منو می برد پیش خودش حتی خدا هم منو نمیخواد وگرنه بعد از چند بار بالاخره ی بارش منو میبرد ولی گذاشته ک عذاب بکشم