2777
2789
عنوان

کلی ب خودم آسیب زدم امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 29 پست
من بی عرضه تر از این حرفام

ببخشید ولی مجبوری خودتو بچه تو نجات بدی 

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بخاطر بچت هم ک شده تحمل کن منم همین الان حال تو رو دارم شاید بدترررررر ولی دارم تحمل میکنم باورکن از ...

آبجی دارم دق میکنم داره دلم میترکه حتی خدا هم منو پس میزنه تا قبل بچم چند بار خواستم برم پیش خودش ولی اونم منو نمی‌خواد مگه من بندش نیستم چرا ولم کرده پس 

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما که حکمت خدا رو نمی دونیممطمئن باش یه جایی بالاخره کمکت می کنهامیدت به خودش باشهلطفا اصلا هم به خو ...

😭😭😭😭😭لعنت ب من لعنت ب اینکه بی عرضم ب اینکه ی‌بچه بی گناه رو آوردم تو این جهنم ب اینکه اینقدر عرضه نداشتم این زندگی اجباری رو قبول نکنم

ینی میخوای بخاطر یه روانی هم آخرت خودتو خراب کنی هم سرنوشت بچتو؟فکر کن ببین بچت بعد تو با همچین پدری ...

خبر مرگم بیاد ی بچه رو آوردم تو این جهنم لعنت ب من و زندگیم

😭😭😭😭😭لعنت ب من لعنت ب اینکه بی عرضم ب اینکه ی‌بچه بی گناه رو آوردم تو این جهنم ب اینکه اینقدر ع ...

خدا به دلت آرامش بده

الان میتونی پشت بچت باشی و تنهاش نذاری

الا بذکرالله تطمئن القلوب🌱

آبجی دارم دق میکنم داره دلم میترکه حتی خدا هم منو پس میزنه تا قبل بچم چند بار خواستم برم پیش خودش ول ...

نکن اینکارو منم مثل تو بودم خودکشی کردم خدا منو ببخشه ولی دوباره برگشتم کلی عذاب کشیدم منم غصه عالمو دارم شاید باورت نشه ولی در روز شاید یبار لبخند نزنم همش ناراحتم راضی ام ب مرگم ولی ن با خودکشی چه میشه کرد دیگ زندگیه برا یکی خوبه برا یکی بد همین الانشم ناراحتم از صبح ک پامیشم غصه میخورم ولی عیب نداره

دیگه دیوونه شدم دیگه کم آوردم توروخدا بگین چیکار کنم یکم آروم شم هرچی گریه کردم هرچی ب خودم زدم ی ذر ...

بنظرم بشین سرزندگیت ارمشتو حفظ کن همیشه حرف با حقه و حق همیشه اروم حرف میزنه سکوت رو در خودت رواج بده

ولی .. اگه واقعا سختته کار پیدا کن بچتو بردار برو(البته براساس اصول) با خانوادت حرف بزن

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
خبر مرگم بیاد ی بچه رو آوردم تو این جهنم لعنت ب من و زندگیم

کم کم یه حرفه ای یاد بگیر و توی این مدت تحمل کن و برا شوهرت نقش بازی کن و پول پس انداز کن وقتی تونستی واسه خودت درامد داشته باشی جدا شو

کم کم یه حرفه ای یاد بگیر و توی این مدت تحمل کن و برا شوهرت نقش بازی کن و پول پس انداز کن وقتی تونست ...

یاد دارم ولی نمی‌ذاره سرکار برم پولم ک هیچی طلا هم صفر

بنظرم بشین سرزندگیت ارمشتو حفظ کن همیشه حرف با حقه و حق همیشه اروم حرف میزنه سکوت رو در خودت رواج بد ...

خانوادم ک هیچی ولی خودم آرایشگری بلدم ولی نمی‌ذاره برم سرکار

نکن اینکارو منم مثل تو بودم خودکشی کردم خدا منو ببخشه ولی دوباره برگشتم کلی عذاب کشیدم منم غصه عالمو ...

کاش خدا به ما هم نگاه میکرد ما خیلی گناه داریم خیلی

خدا به دلت آرامش بدهالان میتونی پشت بچت باشی و تنهاش نذاریالا بذکرالله تطمئن القلوب🌱

ممنونم عزیزم😔