دیگه نمیتونم زورم ب هیچ کس و هیچ چیز نمیرسه دیگه کم آوردم میخوام خودمو بکشم راحت شم فقط زورم ب خودم میرسه کلی ب خودم آسیب زدم گریه کردم تو اتاق ک بچم نبینه ولی دیگه نمیکشم دیگه کم آوردم شوهرم شده مامور عذابم نمیتونم جدا شم تنها راهی ک برام مونده اینه ک خودمو راحت کنم فقط دلم برا بچم میسوزه ک از این سن مادر نداشته باشه لعنت ب من ک نتونستم براش مادر خوبی باشم لعنت ب این زندگی ک من دارم توروخدا تو این شب برام دعا کنین زودتر بمیرم
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
بخاطر بچت هم ک شده تحمل کن منم همین الان حال تو رو دارم شاید بدترررررر ولی دارم تحمل میکنم باورکن از ...
آبجی دارم دق میکنم داره دلم میترکه حتی خدا هم منو پس میزنه تا قبل بچم چند بار خواستم برم پیش خودش ولی اونم منو نمیخواد مگه من بندش نیستم چرا ولم کرده پس
آبجی دارم دق میکنم داره دلم میترکه حتی خدا هم منو پس میزنه تا قبل بچم چند بار خواستم برم پیش خودش ول ...
نکن اینکارو منم مثل تو بودم خودکشی کردم خدا منو ببخشه ولی دوباره برگشتم کلی عذاب کشیدم منم غصه عالمو دارم شاید باورت نشه ولی در روز شاید یبار لبخند نزنم همش ناراحتم راضی ام ب مرگم ولی ن با خودکشی چه میشه کرد دیگ زندگیه برا یکی خوبه برا یکی بد همین الانشم ناراحتم از صبح ک پامیشم غصه میخورم ولی عیب نداره