2777
2789
عنوان

کلی ب خودم آسیب زدم امشب

251 بازدید | 29 پست

دیگه نمیتونم زورم ب هیچ کس و هیچ چیز نمی‌رسه دیگه کم آوردم میخوام خودمو بکشم راحت شم فقط زورم ب خودم میرسه کلی ب خودم آسیب زدم گریه کردم تو اتاق ک بچم نبینه ولی دیگه نمیکشم دیگه کم آوردم شوهرم شده مامور عذابم نمیتونم جدا شم تنها راهی ک برام مونده اینه ک خودمو راحت کنم فقط دلم برا بچم میسوزه ک از این سن مادر نداشته باشه لعنت ب من ک نتونستم براش مادر خوبی باشم لعنت ب این زندگی ک من دارم توروخدا تو این شب برام دعا کنین زودتر بمیرم

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

بخاطر بچت اینکارو با خودت نکن

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه تو بردار فرار کن، خودمو بکشم چیه برو یه جای دور تو یه روستای شمال مخفیانه زندگی کنید

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

شاید من نباشم زندگی آروم تری داشته باشه

بدون مادر همه چی براش عذاب میشه همه براش سخت میگیرن قلدری میکنن اینکارو نکن

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
خودکشی نکنیا لطفاخواهشا آخرتتو خراب نکندلت برای اون بچه بسوزهمن مطمئنم خدا بالاخره یه جا کمکت می کنه

ده ساله دارم تحمل میکنم روز ب روز بدتر میشه لعنت ب من بگو بچه اوردنت برا چی بود ک یکی دیگه هم آوردی تو این دنیا بدبخت کردی کاش خدا اون چند باری ک اقدام کردم واقعا منو می برد پیش خودش حتی خدا هم منو نمی‌خواد وگرنه بعد از چند بار بالاخره ی بارش منو میبرد ولی گذاشته ک عذاب بکشم

بی خیال شوهرت باش ولی مهر مادری از بچه ات قطع نکن

شاید من نباشم بچم زندگی بهتری داشته باشه لااقل هرروز شاهد دعوا نیست

بچه تو بردار فرار کن، خودمو بکشم چیه برو یه جای دور تو یه روستای شمال مخفیانه زندگی کنید

من بی عرضه تر از این حرفام 

شاید من نباشم زندگی آروم تری داشته باشه

بخاطر بچت هم ک شده تحمل کن منم همین الان حال تو رو دارم شاید بدترررررر ولی دارم تحمل میکنم باورکن از صبح ک پاشدم لب ب ابم نزدم ولی خب چه میشه کرد

بی خیال شوهرت باش ولی مهر مادری از بچه ات قطع نکن

من اگه عرضه داشتم جلوی بقیه وایمیسادم این بشر شوهرم نبود من ی احمقم 

ده ساله دارم تحمل میکنم روز ب روز بدتر میشه لعنت ب من بگو بچه اوردنت برا چی بود ک یکی دیگه هم آوردی ...

ما که حکمت خدا رو نمی دونیم

مطمئن باش یه جایی بالاخره کمکت می کنه

امیدت به خودش باشه

لطفا اصلا هم به خودکشی فکر نکن

بدون مادر همه چی براش عذاب میشه همه براش سخت میگیرن قلدری میکنن اینکارو نکن

دیگه دیوونه شدم دیگه کم آوردم توروخدا بگین چیکار کنم یکم آروم شم هرچی گریه کردم هرچی ب خودم زدم ی ذره آروم نمیشم دلم داره میترکع من نابود شدم تو این زندگی