2777
2789
عنوان

بچه ها نباید تو عروسی باشن 🥲

173 بازدید | 18 پست

من نمی‌دونم واقعا این طرز فکر از کجا اومده، درسته والدین باید بچه رو کنترل کنن و به بهانه بازیگوشی نباید بزارن بچه هرکاری میخاد تو مکان عمومی کنه ولی جدیدا میگن بچه ها تو عروسی نباشن، چون عروسی رو خراب میکنن، حتما همون آدم هایی که اینو میگن تو بچگی عروسی رفتن، یعنی اون موقع باعث خراب شدن عروسی شدن؟، با این طرز فکر اگر بخواهیم بریم جلو، هیچ آدمی تا وقتی بزرگ نشده نباید تصوری از عروسی داشته باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به عروس دامادا حق میدم مهموناشونو هرجور ک میخوان دعوت کنن

به خودمم حق میدم عروسی ک عضوی از خانوادمون دعوت نیست نرم 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خداروشکر ما این عقده ای بازیا رو نداریم

همه میریزیم این وسط و میرقصیم اینقدرم خوش میگذره که نگو

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

من اگه همچین عروسی ای دعوت شم نمی‌رم 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

آره بنظر منم نباید برن مخصوصا با مامانای بی فرهنگی ک بچه رو همینجوری ول میکنن حتی خودشون بچه رو تشویق میکنن برو وسط الان فیلم عروسی منو ببینی حالت بهم میخوره انگاری زمین بازی کودکانه 

در جایی ک بشینن و در زمان فیلمبرداری وسط نباشن اشکال نداره وگرنه...

اینکه اقوام دور بدون بچه به مراسم عروسی دعوت میشدن از قدیم بوده، عروس و داماد مختارن برای عروسی خودشون مهمون ها رو تعیین کنن، مهمونا هم مختارن اگر بدون بچه دعوت شدن و دوست نداشتن نرن عروسی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من خودم با بچه ها حال نمیکنم مثلا یه عروسی رفتیم یه بچه چنان یه مشت شکلات کوبوند تو صورت دوماد بدبخت کور نشد خوب بود ولی خب نمیشه گفت نیان میان دیگه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

من مهموناییو که بچه هاشون بی ادبن دعوت نکردم واسه عروسیم

فقط بچه های مودب

تازه با خواهرمم رقصیدم😂

۷ سالش بود اون موقع

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه