لابد با همین ببخشید چ.. ناله کردن از بقیه میگنده 😐
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
والا ما یه همسایه داریم پیرزنها افغانیه زن دوم سده بوده الان دم د از پنج هزار تومنم نمیگذره مثلاً اشغال مرغ واسه حیونا میخریم میاد نفرین میکنه میگه من ندارم بهتره این پولو بدی من بدم صغیرام حالا صغیراش هر کدوم کمکم سی سالشون بیکار بعد مردم ماهانه ارزاق میارن براشون گوشت مرغه که میذن بهش بعد توپز میگه من از این آبادی تا اون آبادی ارث بچه خامه راستم میگه ها شوهرش سرایدار بوده بعدها انقلاب مالک اصلی زمینا فرار میکنه اینا هم با شهرداری تبانی میکنم میزنن به نام خودشون منتها عیاشن از مردمم پول میگیرن
میشه برای روحپدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون