2777
2789

ی زن همکاری داریم مطلقه س افغان هست خودش تنها کار میکنه و همش میناله بدبختم فقیرم و...

ولی هرروز مدل ب مدل لباس میپوشه هرروز ها 

این چطور نداریه ؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابد با همین ببخشید چ.. ناله کردن از بقیه میگنده 😐 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

هرکی بیشتر داره بیشتر هم ناله میکنه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه زنعمو دارم هرموقع ما رو میبینه هی میناله جوری که ادم غصه اش میشه بعد یهو میبینی طلا خریده یهو میبینی ماشین عوض کرده

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

والا ما یه همسایه داریم پیرزنها افغانیه زن دوم سده بوده الان دم د از پنج هزار تومنم نمی‌گذره مثلاً اشغال مرغ واسه حیونا می‌خریم میاد نفرین می‌کنه میگه من ندارم بهتره این پولو بدی من بدم صغیرام حالا صغیراش هر کدوم کمکم سی سالشون بیکار بعد مردم ماهانه ارزاق میارن براشون گوشت مرغه که میذن بهش بعد توپز میگه من از این آبادی تا اون آبادی ارث بچه خامه راستم میگه ها شوهرش سرایدار بوده بعدها انقلاب مالک اصلی زمینا فرار می‌کنه اینا هم با شهرداری تبانی میکنم میزنن به نام خودشون منتها عیاشن از مردمم پول میگیرن 

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون