2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اين چه حرفاى بى ربطيه كه شما ميزنيد مشكل از طرف شوهر ايشونه كه به خانواده چيزى نميگه انقدر اتيش به ز ...

جمع کن بابا.

آتیش به زندگی بقیه شما داری میزنی که انتظار داری تنها یه روز تعطیل که مرد در اختیار زن و بچه ش میتونه باشه و به اونها برسه،بره در اختیار مادر و خواهرش.

اگر دقت کنی استارتر میگه تمام روزهای تعطیل همینه بساطشون نه فقط ماهی یکبار.

خدايا شكرت.
مادرشوهر منم دقیقا اینقدر فرشته است. خدا حفظش کنه برام. 4سال پسرم نگه داشت،تو این 4سال برام ناهار ...

خدا حفظش کنه عزیزم 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
دوستان باهم بحث نکنید خواهشا مشکل از هردوشونه ب نظرم😕

مشكل از هر دوشون نيست مشكل از همسر شما هست كه به خانوادش نميگه من متاهل هستم و ميخوام با خانواده خودم روز تعطيل رو باشم بعدشم بخاطر اين چيزها زنگيرو تلخ نكن به خودت

جمع کن بابا. آتیش به زندگی بقیه شما داری میزنی که انتظار داری تنها یه روز تعطیل که مرد در اختیار زن ...

احترام خودت رو حفظ كن وگرنه همه بى ادبى بلدن بكنن معلومه كه كى اتيش بياره معركست خجالت اوره

مشكل از هر دوشون نيست مشكل از همسر شما هست كه به خانوادش نميگه من متاهل هستم و ميخوام با خانواده خود ...

مادری ک نمیدونه بااین کارش لطمه ب زندکی پسرش وارد میشه ب درد جرز دیوار میخوره اخه همیشه هر تعطیلی مگه کمه سنش که نمیتونه بفهمه😕

مادری ک نمیدونه بااین کارش لطمه ب زندکی پسرش وارد میشه ب درد جرز دیوار میخوره اخه همیشه هر تعطیلی مگ ...

خوب شما كه دلت ميخواد همش بگى مادر شوهرت شعورش نميرسه ميشه بگى چرا شوهرت ناراضى نيست و چرا هيچى به مادرش نميگه كه ميخواد وقت ازادشو با شما بگذرونه

[QUOTE=49790458]خوب شما كه دلت ميخواد همش بگى مادر شوهرت شعورش نميرسه ميشه بگى چرا شوهرت ناراضى نيست و چرا هيچى به م ...[ع/QUOTEخب من چه بدونم چرا بحثو ب جاهای دیگه میکشونین من اومدم دردل کنم همین دعوا نداریم مچ گیری هم نداریم 

[QUOTE=49790458]خوب شما كه دلت ميخواد همش بگى مادر شوهرت شعورش نميرسه ميشه بگى چرا شوهرت ناراضى نيست ...

كسى دعوا نداره چرا بهتون بر ميخوره شما دوست ندارين واقعيت رو قبول كنيد اين مشكل شماست مچ گيرى يعنى چى اين چه ادبياتى كه استفاده ميكنيد  هرجور راحتى با خانواده همسرت و همسرت رفتار كن 

داداش من ۵ ساله زن گرفته هر روز میاد از خونه ما نهار میبره بعد وقتی میخواد بیاد نهار ببره میگم مامان ...

افرین به این مادرشوهرعاقل

ماه سوم اقدامم واسه مادرشدنم یه صلوات میفرستین 😘