2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس به شوهرت نباید مستقیم بگی  مثلا بگو حیییف امروز که خونه بودی میخواستم خیلی بهت برسم یا مثلا ...

اینجوری به مرور خودشم خسته میشه و تعطیلاتشو با زنش میگذرونه

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

داداش من ۵ ساله زن گرفته هر روز میاد از خونه ما نهار میبره بعد وقتی میخواد بیاد نهار ببره میگم مامان بهش بگو سر راه یه بستنی برای من بگیره بیاره میگه نه بچم به زحمت میفته معطل میشه. بذار زود بیاد زنش تنها نمونه .

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
خوب زنش چی پس. خیلی بی ملاحظه ان که هر جمعه این انتظار رو دارن.

اين موضوع كه راحش دوره و عزادارى هست مهمه بعدشم اگه شوهر اين خانم مشكل داره كه به نظر نداره بايد خودش به خانوادش بگه اگه استارتر بخواهد حرفى يا عكس العملى نشون بده فقط خودشو خراب ميكنه

هرجمعه هرمناسبت این بساطو دارم مادرشه درست ولی نه تااین حد

خب اعتراضم نمیکنی بهش بگو من کجای زندگیتم منطقی بشین صحبت کن ،باسیاست رفتار کن

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭

حق داری عزیزم.

کاربرهایی که اینجا انتظار دارن روزهای تعطیل شوهرها در اختیار مادر و خواهرشون باشن،خودشون از نوع خواهرشوهر شما هستند.

خدايا شكرت.

بايد خود شوهرت حرفى بزنه به خانوادش نه براى شوهرت و نه براى خانوادش قيافه نگير مشكل ا ز شوهرته از خانواده نيست

خوش بحال زنداداشت اینجور مادرشوهر هم داریم

اره مادرم اگه اسم عروساشو بیارن دیگه با طرف حرف نمیزنه بخدا قسم. همین الان من یه گلایه کردم درباره یکیشون الان نیم ساعته با من حرف نمیزنه !!!! 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
حق داری عزیزم. کاربرهایی که اینجا انتظار دارن روزهای تعطیل شوهرها در اختیار مادر و خواهرشون باشن،خو ...

اين چه حرفاى بى ربطيه كه شما ميزنيد مشكل از طرف شوهر ايشونه كه به خانواده چيزى نميگه انقدر اتيش به زندگى بقيه نزن خانم و احترام خودت رو حفظ كن

داداش من ۵ ساله زن گرفته هر روز میاد از خونه ما نهار میبره بعد وقتی میخواد بیاد نهار ببره میگم مامان ...

مادرشوهر منم دقیقا اینقدر فرشته است.

خدا حفظش کنه برام.

4سال پسرم نگه داشت،تو این 4سال برام ناهار هم میپخت.همه چیز برمیگرده به اصالت طرف.

خدايا شكرت.